Hasta la vista, baby! #br# – a Terminátor válópere

2011. 05. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

25 év után a Schwarzenegger házaspár különvált. A pert még nem indították el, viszont a sajtónak már bejelentették, hogy „barátként” tekintenek egymásra és jelenleg házasságuk jövőjén gondolkodnak. Maria Shriver már el is költözött brentwoodi otthonukból.

Maria (55) végig Arnold (63) mellett állt a hollywoodi sztárévek alatt és a kaliforniai kormányzóság legstresszesebb időszakában is. Nevelte négy gyermeküket (Katherine, Christina, Patrick, Christopher) és megbízható, bortánymentes háttért nyújtott férjének. Mielőtt Arnold elnyerte volna a kormányzói posztot, Maria évekig az NBC News egyik legnépszerűbb bemondója volt, hírműsorokat vezetett. (Nem mellesleg a híres Kennedy család tagja.)

 A teljes család: Maria, Arnold, Katherine, Patrick, Christina és Christopher  

Mióta Schwarzenegger visszavonult a kormányzói posztról idén januárban, a sztárpár próbálta megoldani házassági problémáját, de láthatóan nem sikerült. A különköltözés az utolsó próbálkozás: Arnold és Maria szerint ha a „pihenőidő” sem javít a helyzeten, akkor nincs mit tenni.

Keretes: Arnold Schwarzenegger a hivatalban töltött hat éve alatt nem fogadta el a kormányzóságért járó fizetést (évi 175.000 dollár, ami valamivel több, mint évente 32 millió forint) arra hivatkozva, hogy egyébként is rengeteg pénze van. Miután visszavonult, azt nyilatkozta, hogy a kormányzói feladatok körülbelül 200.000 dollár bevételkiesést jelentettek neki (a filmszerepek és egyéb fellépések gázsijának elmaradása), de azt mondta, „ez bőven megérte”.

Fotók: Daily Mail



Szerző

donna.hu



Scroll to Top