A Jupiterrel Te is élvezni fogod!

2011. 06. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Jupiter, a szerencse bolygója az elmúlt hét óta a Bika jegyében áll, és több hónapon át ott is marad. Ez sok mindent megváltoztat – mégpedig minden jegy számára –, bár különböző mértékben.

Alapvetően azonban mindenkire vonatkozik, hogy a Jupiter a Bika legszebb tulajdonságait hozza ki, és közelebb hozza mindannyiunk számára. Első helyen az érzékiség áll. A következő hónapokban jobban vágyunk majd rá, hogy élvezzük az életet.

Ha a Bikára gondolok, mindenekelőtt egy virágos májusi rétet látok a kék ég alatt. Virágzó almafák, béke. Az embereknek, akik ebben az időszakban jönnek a világra, különösen kellemes sorsuk van. Állandóan az április végi és májusi természet szépségét látják a szemük előt. Automatikusan úgy járják az élet országútját, hogy az örömöt szerezzen nekik és vágyaikat kielégítsék.

Már gyermekként szép dolgokat gyűjtenek össze, és amikor nagyobbak lesznek, és testük vágyait felfedezik, követik azokat. Ha engedik olyannak lenni, amilyennek a természet megalkotta őket, akkor boldog felnőtté válnak.

Egy problémaforrással azonban számolniuk kell: A szépség, a gazdagság és a bőség arra csábítja őket, hogy egyre többet és többet akarjanak. Ekkor egy olyan embert láthatunk magunk előtt, aki amint valami szépet lát, rögtön vágyat érez utána, és nem nyugszik, amíg meg nem szerzi magának.

Ez a vonás leginkább azoknál a Bika szülötteknél áll fenn, akiknek gyermekkorukban nem adtak eleget. Az azon való bosszúság, hogy le kell mondani, oda vezet, hogy sose lesz elég, amit kapnak. Így a boldog Bikából mohó ember lesz.

A Jupiter tehát a Bika jegyében áll, felerősítve annak hatásait. Valamennyien „bikaszerűbbek”, érzékibbek, vidámabbak, mohóbbak és kielégíthetetlenebbek leszünk. Így hát oda kell egy kicsit figyelnünk. Természetesen elfogadhatjuk a bőséget, amit a Jupiter a Bika jegyében kínál nekünk, és örülhetünk neki. De az is jó, ha megfigyeljük önmagunkat, és ha felfedezzük, hogy a vágy a még több után nem akar véget érni, akkor fékezzük magunkat. Ez okozhatja, hogy ilyenkor hajlamosabbak vagyunk a hízásra.

Minden jegy szülöttét érintik ezek a dolgok? Alapvetően igen! Természetesen intenzívebben a Bika jegyében születetteket. Számukra a bőség hónapjai következnek. Ha magad nem vagy Bika szülött, keress egyet baráti és ismerettségi körödben. Ezeknek az embereknek a közelsége valóságos élvezetet fog jelenteni az elkövetkező időszakban. Akiket nem olyan könnyen fog meg a Jupiter hatása, azok elsősorban a két másik föld elemű jegy: a Szűz és a . Az Oroszlán, a Vízöntő és a Skorpió a Jupiter által szintén forróbb hangulatban lesznek. Ezeknél a jegyeknél azonban versengésről is szó van, tehát jobbak akarnak lenni a többieknél. Maradnak még a Kos, az Ikrek, a Rák, a Mérleg, a Nyilas és a Halak, akik egész biztosan szintén a szerencsés oldalát tapasztalják meg ennek a Jupiter-Bika kapcsolatnak.

Ha pedig tudni szeretnéd, milyen sokáig marad ez a csodálatos Jupiter a pompás Bika jegyében, a válasz: 2012 júniusának közepéig.

www.asztrokalendarium.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top