Információcunami? Villámolvasás!

2011. 06. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Manapság elképesztő információáradatban élünk. Nap mint nap tények, hírek, információk valóságos cunamija zúdul a nyakunkba, aminek csak töredékét tudjuk feldolgozni. Nem törvényszerű azonban, hogy ez így maradjon, a megfelelő technikát használva óriási változást érhetünk el.

Paul Scheele, a világhírű kutató fedezte fel, hogy egy különleges szemállás segítségével akár másodpercenként egy oldalas sebességgel is képesek lehetünk olvasni. A tudást nem tartotta meg magának, Villámolvasás című könyvét eddig 15 nyelvre fordították le, és 155 országban több mint félmillióan használják ezt a forradalmian új olvasási módszert.

 

A Scheele által kidolgozott technikával lényegesen gyorsabban, könnyebben olvashatunk. A villámolvasás elsajátításával nemcsak egy új, különleges olvasási élménnyel gazdagodik az ember, az élet több területén is hasznosítható a tudás. Gyorsabban megy vele a tanulás, akár az iskolapadban, akár a munkahelyen, és intuitív képességeink is látványos fejlődésnek indulnak.

A módszer a tesztek alapján a memóriára és a koncentrálóképességre is jó hatással van, nagy lépést tehetünk tehát az elsajátításával a személyiségfejlődésben. Ha gyors vagy, a mindössze kétnapos képzést féláron próbálhatod ki. A kedvezményért kattints ide. »



Szerző

donna.hu



Scroll to Top