A kiválasztott (x)

2010. 03. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Elég szívás, ha a születésnapod egybe esik a Karácsonnyal, de van annál azért rosszabb is, ha mindig csak szülkarácsonyi ajándékokat kapsz a barátoktól. Például az, ha túl kell tenned magad a legjobb barátnőd halálán, főleg, ha nem is halt meg, csupán élőhalottá változott, és alig érdekli más az emberi véren kívül.

Mondtuk, semmiség… Ám a gyilkos problémák még koránt sem az egyetlenek, amik Zoeynak fejfájást okoznak. Ugyanis az utóbbi időben 3 pasi is bonyolítja az életét: Heath – korábbi halandó expasija, Erik Night – a Sötétség Házának legdögösebb tanítványa és Loren Blake – az iskola leghelyesebb vámpír tanára.

De persze az élet lehet ennél mindig bonyolultabb is. Zoeynak szembe kell néznie Neferet főpapnő sötét összeesküvésével, melynek eredményeként Zoey minden barátja ellene fordul, és a három Rómeó az életében sem épp hős lovagként reagál az eseményekre.

Vajon Zoey kénytelen lesz egyedül megküzdeni a Főpapnővel, vagy olyan helyről kap segítséget, ahonnan nem is várná? A hazugságok végleg elválasztják barátaitól és pasijaitól, vagy még van remény, hogy mindent visszaszerezzen?

Olvasd el a Kiválasztottat, hogy a Sötétség Háza és Nüx még jobban magához ölelhessen!

A sorozat eddig megjelent kötetei:

P.C. Cast Kristin Cast: Megjelölve Elárulva

A kötet megvásárolható a Kelly kiadó webáruházában 25% kedvezménnyel ITT!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top