A legtöbb emléket az orrunk jegyzi meg

2009. 06. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tudatunk sokszor köt emlékeket, eseményeket, vagy akár személyeket is inkább 1-1 illathoz, mint bármi máshoz. Így jó ötlet, ha egy fontos családi, vagy személyes esemény alkalmával mondjuk elővesztek egy számotokra kellemes illatú füstölőt és meggyújtjátok.

A keletről származó füstölők ugyanis nem csak felfrissítik a szoba levegőjét, hanem segítenek abban is, hogy nőjön koncentrációs képességünk is, ami valljuk be, nem is árt így az egyetemi felvételi vizsgák környékén senkinek.

Ezúttal a larion.hu webes áruház egy igazán különleges füstölőpálca csomagot ajánl minden kedves vásárlójának, melyek testet és lelket egyaránt harmonikus állapotba kerítenek.

A füstölőket tiszta virágolajokból, gyógyfüvekből és fűszerekből készítik. Ha meggyújtunk egy füstölőpálcát, szinte megelevenedik a tér körülöttük. Serkenti tudatalatti érzékenységünket, megfelelő hangulatot teremt a szellemi munkához, megnyugtatja az idegeket, segít összpontosítani. Bizonyos illatok harmonikussá és teljesebbé teszik az intim pillanatokat.

Ha te is szeretnéd magadénak tudni ezt a harmonikus illatelegyet, akkor kattints IDE.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top