A második Mellesleg nyertese

2009. 04. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

- Gondoltad, hogy te fogsz nyerni? 

Nem. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy nekem sikerülhet. Amikor útban voltunk a záró vacsorára, hiába tudtam, hogy szinte lehetetlen akkora előnyt pár óra alatt behozni, csak akkor nyugodtam meg, mikor a szavazás végén az én nevem mondták ki. Még soha semmit nem kaptam, a csodálatos családomon kívül ajándékba.

 - Milyen érzés volt? 

Nem is tudom, hogy egyáltalán ezt meglehet-e fogalmazni. Nagyon örülök. Talán még most sem fogtam fel igazán, de itt nem csak a nyereményről van szó. Naponta rengeteg nagyon kedves és elismerő levelet kapok, amit nem is tudom elképzelni, mivel érdemeltem ki. Hiszen nem vagyok sem különleges, sem jobb másoknál. Egyszerű anyuka, társ és nő vagyok, aki elindult egy megmérettetésen.

 - Milyen műtéted lesz, és mikor? 

Mellnagyobbítás, de a pontosan még nem tudom, mikor. Amint lesz szabad időpont a plasztikai sebészeten. Már nagyon várom.

 

 

 - Mit szól hozzá a környezeted? A férjed? 

A párom és gyerekeim eddig is támogattak, és örülnek az örömömnek. Az ő segítségük nélkül esélyem sem lett volna, mert nagy a család, ez sok törődést és házimunkát jelent, de nagyon összeszerveztük a feladatokat így elég időm maradt a Donnára. István – a férjem - és anyukám kicsit féltenek, de úgy érzem jó kezekben leszek, és ha túl leszek rajta, ők is megnyugszanak.

 - Milyen változásokat vársz ettől az életedben?

István előtt szó szerint levetkőzöm a gátlásomat, és ez még szorosabbra fűzi a kapcsolatunk. Nem a külvilág számára szeretnék vonzóbb lenni, mivel nem sokkal lesz nagyobb, és felöltözve eddig sem jelentett problémát a kinézetem, csak az intim helyzetben okozott nekem problémát. Magamért és a páromért teszem.

 Nézd meg a videót a Mellesleg játékosok tiszteletére rendezett vacsoráról!

$$v98288$$

Kapcsolódó anyagok: 

$$3303$$

$$3231$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top