A Merkúr visszafordult!

2009. 05. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ez szerelmi téren is érvényes. Mindkét szerelmi bolygó, Vénusz és a Mars is a Kos jegyében tartózkodik, ez sokakat kimozdít majd nyugalmából… Ha az Ikrek jegyében születtél, akkor első osztályú szerelmi hetet hoznak a csillagállások. Most nyugodtan háttérbe szorulhat a munka.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, nem igazán ügyelsz az ünnep után esetleg felmerülő problémákra. Számodra ezen a héten csak a szerelem a fontos.

Ha a Kos jegyében láttad meg a napvilágot, csak a szerelem jár az eszedben. Turbékolsz, flörtölsz és a telihold mellett a legjobb formádat tudod hozni.

Ha a Vízöntő jegyében járt a nap a születésedkor, akkor jársz jól, ha fegyelmezettségedre és összpontosító képességedre építesz. Kitartásra van szükséged. Ez nem lesz csütörtökön a hátráló Merkúrral egyszerű.

Ha a Bika jegyében születtél, előfordulhat, hogy elhagyod az egyenes utat. Ez különösen fontos, mert Merkúr küld kerülő utakra.

Ha a Szűz jegyében születtél, különösen megérzed, hogy a Merkúr visszafelé mozog, végül is a Merkúr a Szűz jegyének uralkodó bolygója. Építs erősségeidre, és legyél még precízebb, mint máskor.

Ha a Mérleg jegyében születtél, most kissé helyben kell állnod. Ebben Merkúr a ludas, arra késztet, hogy még egyszer gondolj át mindent.

Ha a Nyilas jegyében születtél, akkor kis pihenésre van szükséged, de csak a hét elején. A Merkúr nem dob ki pályádról, hanem még tovább ösztönöz.

Ha a Rák jegyében születtél, állandóan a füledbe suttog a Bika jegyében álló Nap, mennyire csábító is szórni a pénzt. A héten a Skorpió jegyében telihold lesz, ez ugyanezt jelzi.

Ha a Skorpió jegyében születtél, azt fogod érezni, hogy ezen a héten nem tudsz gyorsan előre haladni. Több időre van szükséged dolgaid elintézéséhez, mint egyébként. A telihold saját jegyedben erőt ad neked.

Ha a Bak jegyében születtél, a hét elején összegyűjtöd energiáidat, majd visszahúzódsz és a teliholdtól hétvégéig a legjobb hangulatban, leszel.

Ha a Halak jegyében születtél, intenzívebben érzed a Skorpió-telihold energiáit. Most fontos, hogy érzelmeiddel a helyes irányba fordulj, és ehhez alkalmas szelepet keress.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top