A Mérleg és a család

2009. 10. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A család vezetésében kis jó akarattal mondhatnánk, hogy liberális. Azonban sokszor inkább engedékenységről van szó, aminek előnyei éppen úgy vannak, mint hátrányai.

Gyermekeivel kapcsolatban sokáig úgy érzi, hogy hagyni kell őket fejlődésükben, és érdeklődési vonzalmuk alakulásában. Ha ajánlható valami a Mérleg jegyű embereknek, kevesebb engedékenység, kis dolgokban rövid mérlegelés, gyors döntés.

Ha a Mérleg jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, akkor a hivatás és család egyforma súllyal szerepelnek nálad. Ambiciózus vagy az előrejutásban, de meleg családi háttérrel tudod ezt elképzelni. A takarítást, rendcsinálást gyorsan letudod otthon, hogy pihenhess. De mindig találsz újabb igazgatni valót. Gyermekeidet nagy reményekkel készíted fel az életre, és szeretnéd, ha sokra vinnék.

Ha a Mérleg jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll, munkád eléggé leköt, ami talán kevésbé látványos. Fontos számodra az, hogy a megkeresett pénzzel szép, esetleg Pazar otthont rendezz be, mert otthon a magad ura akarsz lenni. Gyermekeidet szorgalomra tanítod, és gondos ellátásban részesíted.

Ha a Mérleg jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, stílusod könnyed, érdeklődő, és mozgékony. Otthonodban viszont a tühtig kifejezés illik rád. Berendezkedésed ízléses, aprólékos, pedáns. Gyermekeid ízlésbeli és művészeti képzését fontosnak tartod.

Ha a Mérleg jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, akkor kényelmes és meleg otthon jellemez, amit egyéniséged is sugároz, különösen, ha nem munkahelyeden vagy, ahol keményebb magatartást kell felvenned. Gyermekeid irányába kevésbé vagy engedékeny. Nagy lelkiismeretességgel és gonddal neveled őket.

Ha a Mérleg jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, stílusod nagyvonalú, otthonod igényes. Inkább kevesebb, de különösen ízléses és értékes darabokat vásárolsz. Családodat igyekszel kézben tartani. Gyermekeid nem szenvedhetnek hiányt semmiben.

Ha a Mérleg jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, akkor bár ízlésed az aprólékos kidolgozás irányába visz, otthonodat inkább a nagyobb bútordarabok, nagyobb térbeli egységek jellemzik. A lakásban tágasságra van szükséged. Ha erre magadtól nem jössz rá, akkor nem tudod, hogy mitől szenvedsz. Gyermekeid hajlanak a rendszeretetre, elég csak a kezdő impulzust megadni nekik.

Ha a Mérleg jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, egyéniségedben túlteng a szabad szellem, és talán éppen ezért a fegyelmet, a rendet otthonodban és a családodban valósítod meg. Az otthon szent és sérthetetlen számodra, abba kívülállónak nem engedsz beleszólást. Gyermekeid szellemileg szabadok, nyitottak. Ebben támogatod őket, míg magatartásban a morált helyezed előtérbe.

Ha a Mérleg jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, úgy érzed, hogy igazi Mérleg természetedet nem tudod kiélni a világban, mert az élet szigorúbb, zárkózottabb, de legalább is fegyelmezettebb életmódra kényszerít. Ezért otthonoddal kárpótolod magad, ahol a könnyedség és a szabadság uralkodhat. Gyermekeid érzékeny lelkek, inkább motivációval, lelkesítő szavakkal, mint paranccsal kell nevelned őket.

Ha a Mérleg jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, akkor otthon inkább befogadsz, mint alakító szerepet játszol. Mivel a barátság, a társaság fontos helyet tölt be életedben ezt a stílust, szereted otthon. Sokan megfordulnak családodban, és észrevétlenül alakítják véleményükkel a családodat, a lakásodat. A gyermekeid hamar a saját lábukra akarnak állni. Nevelésükben az ügyes pallérozást és a szükséges szigort sajnos nem nélkülözheted.

Ha a Mérleg jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, akkor is előfordulhat, hogy hivatásod művészi irányba visz, amit különös figyelemmel valósítasz meg. Otthonodra nem vagy patológiailag igényes, szereted az egyszerű életvitelt. Szereted gyorsan „rendbetenni” a lakást, hogy figyelmedet inkább a gyermekeidre fordíthasd, akik sokban hasonlítanak rád, és sokban különböznek is tőled.

Ha a Mérleg jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, a mindennapi életedben elsősorban a humort, a könnyedséget várják el tőled, az otthon a kiegyenlítődés helye. Ott a nyugalom, a biztonság, és a kényelem, amit magadnak és a családodnak szeretnél előteremteni. Gyermekeidet értelmesen neveled.

Ha a Mérleg jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, túlsúlyban van nálad az érzelem és a hangulati vonás. Ezt otthonodban váltod apróra: ésszerű lakberendezéssel, családi életednek ügyes szervezésével. Gyermekeid álmodozásához mindig partner tudsz lenni.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top