A Nyilas jegyűek jó és rossz tulajdonságai

2010. 11. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Nyilas jegyű ember egész élete elkötelezettségekből áll. Mindig talál szegény embert, vagy barátokat, akik vigasztalásra szorulnak, vagy ápolást igénylő betegeket, támogatásra vágyó, mindenükből kifosztott embereket.

A Nyilas jegyében született ember pozitív és negatív vonásai

A Nyilas jegyű ember mellett nem kell a megszokásra gondolnod, vele minden megváltozhat egyik pillanatról a másikra, ez eltarthat néhány napig is, és újra visszatér a rendes kerékvágásba.

A Nyilas érdekeltségű ember néha „elvarázsolt”, de sohasem bolond. Magatartása teljesen összefüggő tettekből áll.

A Nyilas jegyében született embereket mindig az új elméletek izgatják, amelyek következtetéseken és eszmecseréken alapulnak. Állandóan műveli magát, audiovizuális alkat. Arra van szüksége, hogy folytonosan a külvilágra hivatkozzon.

Lelkesedése olyan területekre vonzza, ahová más nem teheti be a lábát. Időnként zseniális dolgok szerzője, lehetnek ezek anyagi, értelmi vagy lelki vonatkozásúak.

A Nyilas jegyében született ember nemes lelkű. Ha bárkinek segítségre lenne szüksége, számíthat rá. A maximumot nyújtja, pláne azoknak, akiket szeret.

Mindig segít a rokonainak abban, hogy terveiket meg tudják valósítani, s ha valaki a rokonok közül olyan ambíciókat táplál, amelyekben nem mer igazán hinni, tudnia kell, hogy Nyilas jegyében született rokona nagy érzékkel tudja ösztönözni mindazokat, akik szeretnek előrelépni.

A Nyilas jegyű ember egész élete elkötelezettségekből áll. Mindig talál szegény embert, vagy barátokat, akik vigasztalásra szorulnak, vagy ápolást igénylő betegeket, támogatásra vágyó, mindenükből kifosztott embereket.

Bármi legyen az indok, amiért a Nyilas jegyű ember a segítségükre siet, elsőként a pillanat varázsgyógyszerét adja nekik bátorításul.

Hétköznapjaiban sokszor szeretné, ha „túlórában” tagja lehetne valamelyik egyesületnek vagy egy olyan csoportnak, aki emberbaráti célokért harcol.

A Nyilas jegyű ember nemcsak beszél, de cselekszik is. Munkabíró alkat. Általában nagy termetű, de 40 éves kora után elhízik, hiába volt bármilyen vékony és magas fiatalként.

Óriási hangerővel áldotta meg a sors, ha esetleg közönség előtt beszél, nincs szüksége mikrofonra.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.      www.asztrokalendarium.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top