Teri Hatcher kiszáll a Született feleségekből!

2010. 11. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

El sem tudjuk képzelni, milyen lesz kedvenc sorozatunk a cserfes, kissé bolondos, mégis nagyon szexi, nagyon szerethető Susan Mayer nélkül. Habár annak idején Edie Brittről is ugyanezt gondoltuk. ..

Nem kertelek, számomra Susan Mayer, azaz Teri Hacther volt a meggyőző érv a Született feleségek mellett, és nem is kellett csalódnom. Bár szeretem a többi karaktert is, Susan egyértelműen a kedvencem. Négy házasságon van túl sorozatbeli szerepe szerint, melyekből két gyerek is származik, Julie és M.J. Susant esetlenségének bája teszi igazán szerethetővé, az pedig csak hab a tortán, hogy még ezzel együtt is megkapóan szexi és nőies. Hogy a sorozat egyik húzókaraktere lett, az azért is érdekes, mert először csak egy epizódnyi megjelenést szántak neki. Az eredeti szerepet Courteney Coxnak, majd Heather Locklearnek ajánlották. C.C. éppen akkor állapotos volt, míg Locklear állandó szerepet kapott egy másik sorozatban, így egyikőjük sem vállalta. Teri Hatcher előtt felmerült még Michelle Rodrigez és Calista Flockhart neve is, végül csak ő maradt. Elvállalta, és jól tette: óriási sikert hozott neki.

A Dailymail hírei szerint azonban ennek most vége: egy az ABC kiadónál dolgozó informátor elmondta, Teri beadta felmondását, amit el is fogadtak. Szerződése 2012-ben lejár, így az azt követő évadban már biztosan nem szerepel. Az igazi rajongóknak azonban nem kell csüggednie, ugyanis Teri nem azért döntött így, mert megunta a szereplést, épp ellenkezőleg! A helyzet az, hogy a sorozatnak köszönhető népszerűség annyira megtetszett neki, hogy egy új produkcióba kezd, amiben egyedül ő lesz a főszereplő, így senkivel sem kell osztoznia a sikerben. Kíváncsian várjuk, mi lesz ebből, ahogyan azt is, hogyan oldják meg Susan Mayer kiírását a sorozatból. Az ABC egyébként egyelőre nem nyilatkozik az ügyben, a híreket se nem erősítették meg, se nem cáfolták. Mindössze annyit nyilatkoztak, hogy dolgoznak a következő évadon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top