A Szűz jegyűek szerelme

2009. 09. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A titkolózás akkor kezdődik, amikor valaki kezd fontossá válni számodra. Pedig a valóságban ugyanolyan szerelmes tudsz lenni, mint bárki más. Sőt. Akkor mitől félsz?  Bizonyára nem csak attól, hogy mások megtudják. Az igazi félelmed elsősorban saját magadtól van. Attól tartasz, hogy a szerelem érzése túlságosan hatalmába tud keríteni, és a másik ember rabszolgájává, vagy saját érzésednek rabszolgájává tesz. Ezért ez ideig-óráig tartó tagadás. Ezért a sokszor elvágott nyelv, hogy érzéseidet ellensúlyozd, vagy palástold, eltakarod, akár beszéddel, sőt, ha szükséges, csípős nyelvvel is. S ez nem okoz különösebb problémát neked, mivel a Szűz jegyének uralkodó bolygója a beszédes Merkúr.

Ha a Szűz jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, a szerelem szinte robbanásszerűen tör be életedbe, és kérdés, hogy meddig tudod azt titkolni. Hiszen a fellobbanó érzést magad is csak fokozni kívánod. Szeretnél egyre mélyebbre és mélyebbre merülni abban a tengerben, amit úgy hívunk, hogy szerelem. Hogy ez sikerüljön, és az érzés sokáig tartson, ahhoz két igen erős fegyvered van, amely a szerelemben rejlik: a gondoskodó figyelem, és a biztonságot adó nyugalom. Kellemes élményekkel ajándékozod meg azt, aki biztosítja számodra, hogy megtapasztald ezt a csodálatos érzést.

Ha a Szűz jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll, akkor igen nehéz a kibontakozás egy szerelmi kapcsolatban. Noha énednek egy részében a szerelem már teljesen lángol, a tudatosításban, a közlésben mégis óvatos vagy. Ha mégis rávesznek egy színvallásra, attól kezdve nagyon odaadó vagy, és nagyon otthonosan érzed magad a kapcsolatban.  És nagyon akarod azt.

Ha a Szűz jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, szerelmed megőrző, értő, és érző elemekből épül. Külsőleg könnyen, gyorsan nyílsz meg, a félelmeidet, aggodalmaidat azonban belül megőrzöd. Ezért szerelmed kétszakaszos. Az első szakasz a találkozás, és a megnyílás. A második a félelmek feloldása. Ha ez is meg van, akkor válsz önfeledtté a teljes odaadásig.

Ha a Szűz jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, különös érdeklődéssel, mondhatnánk kíváncsisággal, bonyolódsz a szerelembe, és nagyon is szívesen teszed ezt. Kellemes társalgó vagy, amivel kedvesednek sokat segítesz az oldódásban. Áthidalod a pillanatnyi nehézségeket. Érdeklődéseddel meg tudod nyerni a másik fél szívét, aki fontos neked. Az intimitásba való belépés, pedig minden gátat félresöpör. Élvezettel merítkezel meg az érintés adta örömökben.  

Ha a Szűz jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, a fellobbanó szerelem lángolásba csap át, majd lassú, biztos égéssel folytatódik. Olyan izzó parázzsá válik, amely bármikor fellángolhat. Mélyen és sokszor ösztönösen érzel. Ezáltal éred el, hogy intimitásban társad rejtett kívánságait is felismered, és tudat alatt is azt teszed, ami neked megfelel, jó, és élvezetet nyújt.

Ha a Szűz jegyében születtél, és az Ascendensed is a Szűz jegyében áll, akkor roppant feszültség támad a lelkedben, ha rád köszönt a szerelem. Szíved szerint repülnél, száguldanál, mégis visszahúzó, óvatosságra intő hangok gátolnak abban, hogy spontán kinyilvánítsd feltörni vágyó érzéseidet. Mikor lelked nehézkesebb fele is áthangolódik a szerelemre, ekkor nagy erővel teljes azonosulással veszel részt benne. Partnered akkor csodálható izzó részvételedet, és lankadatlan tettrekészségedet az intim órákban.

Ha a Szűz jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, viszonylag könnyedén adod át magad a szerelem érzésének. Azért, hogy a saját komolyságodat oldani tudd, humorral fűszerezed a szerelem útján való előrehaladás nehezebb szakaszait. Partnered jó, ha tudja, hogy elsősorban saját gondjaidat leplezed humorral. Az intim pillanatokban találékony vagy.

Ha a Szűz jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, szerelmed az ész és a szenvedély feszültségében telik. A szerelem csodálatosan sziporkázóvá tesz, kedvessé, humorossá és kissé szertelenné is. Az intim helyzetekben csodálatosan oldottá tudsz válni, és jól oldod partnered hangulatát is.

Ha a Szűz jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, akkor a szerelem hirtelen, mondhatni váratlanul tör rád, és pillanatok alatt átforrósítod a levegőt. Szinte beleszédülsz a szerelembe, és keresed a szilárd talajt a lábaid alatt. Nem tudod, hogy ami veled történik, abból mennyi az álom, és mennyi a valóság. Minél inkább megbarátkozol ezzel az érzéssel, annál inkább megszereted ezt az állapotot. Partnerednek egyre több gyönyörűséget szerzel intim együttléteiteknek.

Ha a Szűz jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, komoly, mély szenvedélyek húzódnak meg lelked mélyén. Ha rád tör a szerelem, ezek a szenvedélyek óriási örvénylésbe kerülnek. Minden ízét, porcikáját megmozgatja és átjárja a szerelem. Legbelső zsigereiddel képes vagy szeretni. Hogy ez a szerelem elragadó, vagy perzselő, azt partnered tudná csak megmondani. Hogy nem mindennapi, az bizonyos.

Ha a Szűz jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, könnyed, vidám ismerkedéssel kezdődik nálad a szerelem. Majd folytatódik a fokozatos érzelmi azonosulással. Míg nem a mindennapok részévé válik, mint a levegő. Csak akkor veszi észre az ember, ha hiányozni kezd. De akkor nagyon!

Ha a Szűz jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, akkor érzelmi megrendülést okoz nálad a szerelem. Majd fokozatos szellemi felfrissülést. Meghozza számodra az életkedvet, és jótékonyan befolyásolja művészi érzékedet. Egyszóval nagyon szereted a szerelmet, és azt a valakit, aki elhozta azt a számodra.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top