A testszobrászat magas foka

2011. 02. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A szülés után minden nő alakja valamilyen formában megváltozik és addig nincs is ezzel semmi baj, míg a nő el tudja fogadni, hogy itt-ott zsírpárnácskák tűnnek fel rajta, a mell egy kicsit megereszkedik, vagy a fenék egy kicsit nagyobb lesz. Azonban ha a kezünket a szívünkre tesszük, a nők többsége nem fogadja ezt teljes elégedettséggel és megnyugvással…

Van, akinek sikerül megszabadulnia a plusz kilóktól, némileg átalakítania testét csodatornák, masszázs és egyéb hatásos technikák segítségével és van, akinek semmilyen módszer nem jön be. A nők utóbbi csoportja fordul általában a testszobrászathoz, hogy önbizalmát visszanyerve és a tükör előtt állva széles mosollyal nyugtázza szépségét.

A Dr. Rose Magánkórház számos olyan szolgáltatást biztosít a szülésen átesett nők számára, melyekkel a tökéletes végeredmény nem várat magára. A testszobrászat megteremti a test és lélek természetes harmóniájának lehetőségét, hiszen az önértékelésnek fontos része a testképünk is. Az igazi szépség belülről fakad, azonban ez nem teljesedhet ki maradéktalanul, ha a tükörben látott kép belső konfliktusokat gerjeszt.

A Dr. Rose Magánkórházban lehetőséget biztosítanak, hogy minél elégedettebb, szebb legyen, és ezt egy olyan színvonalú kényelmi szolgáltatásokkal ellátott kórházi környezetben érheti el, ahol nagy tapasztalattal rendelkező szakemberektől kaphat segítséget. A magas szintű szakmai tudás, a modern plasztikai sebészeti eljárások és a megfelelő technológiai háttér biztosíték a megelégedettségedre.

A szolgáltatások között megtalálható például a •    mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás •    hasplasztika •    alsó és felső törzsplasztika •    zsírleszívás •    fenékplasztika •    combplasztika lehetőségét is, de akár komplett szépészeti csomagot is választhat.

Felkeltettük az érdeklődését? ITT választ kaphat minden kérdésére és akár személyre szabott árajánlatot is kérhet!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top