A top 10 legjobban kereső reality sztár

2010. 12. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Habár legtöbbjük Magyarországon távolról sem örvend akkora népszerűségnek, mint a tengerentúlon, mégis annak ellenére tudtak bekúszni a köztudatba, hogy a magyar sajtó negyedannyi figyelmet sem szentel nekik, mint bármi másnak. Ez pedig nagy teljesítmény, hiszen feltételezi, hogy ezek a mondvacsinált celebek tényleg mindig és mindenhol ott vannak, ergo kikerülhetetlenek. Közös vonásuk, hogy nagyjából mindannyiukat az MTV-nek köszönhetjük.

Kim Kardashian (6 millió dollár)

A nehézbombázóként számon tartott Kardashian-lány állítólag világelső hátsójának és melleinek köszönheti a sikert, na meg persze a „véletlenül” kiszivárgott amatőr pornónak. A mai napig rejtély, hogy mitől bolondult meg így a világ, de az tény, hogy az örmény származású celeb idén 6 millió dollárt tehetett zsebre a nagy semmiért. Tulajdonképpen bármit hajlandó reklámozni és bárkinek le is vetkőzik, de vigyázat, megkéri az árát! Egy szimpla fellépést 75 ezer dollárért vállal, de nem tudni, ezért mit hajlandó megtenni.

Lauren Conrad (5 millió dollár)

Talán a lista egyetlen épeszű, tehetségesnek mondható szereplője. A Laguna Beach, majd a The Hills nevezetű realityk főszereplője volt, míg ki nem lépett. Ezek lényege, hogy bemutassák az igazi narancsvidéket, vagyis hogy hogyan boldogulnak a gazdag szülők gazdag gyerekei magánéletükben és karrierükben. Könnyen. Legalábbis könnyebben, mint az átlag, de azt azért meg kell hagyni, csak a reality show és a pénz nem biztos, hogy elég lett volna ahhoz, ameddig a hölgy eljutott, mára ugyanis már sikeres divattervező, és három könyvet is írt, melyekből egymillió példányt sikerült eladni. Tavalyi bevételei 5 millió dollárra rúgnak.

Bethenny Frankel (4 millió dollár)

A közönség a külföldön nagy sikerű The Real Housewife of NY című valóságshow-ból ismerheti, de pénze állítólag nem ebből, hanem fogyókúrás könyveiből és a nevével árult fogyasztószerekből van.

Audrina Patridge (3,5 millió dollár)

Lauren Conrad mellett tűnt fel a The Hillsben, de ő is csak testének és csinos pofijának köszönheti sikereit, ugyanis egyelőre nem derült ki, mihez is ért vagy szeretne érteni. A hírek szerint jövőre saját show-val áll elő.

 

Kate Gosselin (3,5 millió dollár)

A külfödi bulvársajtó tulajdonképpen naponta jelentet meg róla valamit, ugyanis állandóan botrányt generál maga körül. Annál többet, hogy teljesen elszállt a sikereitől, nem is nagyon tudni róla. Saját valóságshow-ja van, de fellépéseket is vállal.

Mike Sorrentino, The Situation (3 millió dollár)

A huszonéves, kigyúrt fiatalember a Jersey Shore hírhedt első évadában tűnt fel. A valóságshow tulajdonképpen kőbunkó és ostoba emberek csajozási és életviteli szokásait mutatta be, természetesen rengeteg balhéval fűszerezve. Mike bizonyult az egyik legizgalmasabb figurának a tíz fiatal közül, ami már önmagában is sokat elárul. Azóta már könyve is jelent meg, élettörténetéért pedig milliós előleget tehetett zsebre.

Khloe és Kourtney Kardashian (2,5-2,5 millió dollár)

Mint az látható is, a Kardashian családot cseppet sem kell félteni, hacsak a papa úgy nem dönt, hogy  felteszi a piros tizenhármasra a vagyont. A lányok a lista első helyén szereplő testvérükhöz hasonlóan bármihez hajlandóak adni a nevüket, amiért pénz kapnak, így a női borotvától egészen a sütikig sok mindent reklámoznak velük manapság.

Pauly D (2 millió dollár)

A srác állítólag már a Jersey Shore előtt is viszonylag ismert dj volt, de a műsor nyilván sokat dobott rajta. A fentebb helyet foglaló Situation mellett ő az egyetlen a bandában, aki ki tud nyögni két értelmes mondatot, ha kérdezik valamiről. Legalábbis a rossz nyelvek szerint.

Kendra Wilkinson (2 millió dollár)

Akinek őt be kell mutatnunk, az biztos lehet benne, hogy Hugh Hefner egyik legnagyobb és egyben legostobább felfedezettjéről maradt le. Kendrát a Viva-n is műsoron lévő A Playboy Villa Lányai című produkciókból ismerhetjük, de az igazi nagy hírverést nem ez, hanem a házassága után előkerült homepornó váltotta ki, aminek külön érdekessége volt, hogy még a plasztikai műtétek előtti állapotában mutatta a celebhölgyet. Gondolom, nem kell ecsetelnünk, mekkora sikert hozott ez neki.

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top