A USE meghódítja a Világot

2010. 03. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az említett ruhadarabok, melyeket a tavasz hírnökeiként is tekinthetünk, csodás élő színekben pompáznak, melyik nő ne szeretne ezüstfényű rózsaszínbe, fényes szürkébe, világoskékbe, ezüstbe vagy aranyba öltözni, ha már egyszer vége a télnek, és a fekete egyeduralmának. Hagyjuk csak meg a legsötétebb színt a következő ősz-téli szezonra, úgyis ismét hódítani fog.

A tervezőket alig meglepően a ’80-as évek ihlette meg, azon belül is a „power fashion” hulláma, melyben a nő az energikus, szexi és elektrós cuccokat kedveli. A USE a mindennapi öltözet mellett a sportruházatot is újragondolta, és az alsóneműt is, mely elengedhetetlen kiegészítője a modern nőies megjelenésnek.

A kollekcióra a geometrikus formák jellemzők, a nadrágok magasított derékkal rendelkeznek, a blúzok és ruhák szellősek, lágyak és rendkívül nőiesek. Nekem kifejezetten tetszenek a miniruhák, és a rövidnadrág is, melynek fazonja rengeteg embernek előnyösen áll.

Az egyetlen dolog, ami körünkben nem aratott osztatlan sikert a divatbemutató kapcsán, az a modellek haja volt. Szerintünk ez a most születetett csecsemőre emlékeztető frizura nem áll összhangban a "modern nős" üzenettel. Szerinted?

- Fülöp Dorottya -

Forrás: divat.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top