Hozzávalók:
8 szelet sertéskaraj, 2 evőkanál mustár, 2 evőkanál zsír, 50 dkg savanyú káposzta, 1 kg burgonya, 3 dl tejföl, 3 tojás, só, bors, őrölt kömény. <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]-->A tálaláshoz 2 dl tejföl, pirospaprika
A hússzeleteket mustárral megkenjük, majd a forró zsírba mindkét oldalát megpirítjuk, és kizsírozott tepsibe tesszük. A visszamaradó zsíron a kissé összevágott káposztát megpároljuk.
A burgonyát meghámozzuk, durvára reszeljük, majd a tejföllel, a tojásokkal, a káposztához adjuk. Befűszerezzük, és jól összekeverjük.
A masszát a húsokra halmozzuk és alufóliával letakarjuk, majd egy órát sütjük, ezután levesszük a fóliát és még 30 percig pirosra sütjük.
Tejföllel és pirospaprikával megszórva tálaljuk.
Köszönjük szépen Bertók Andreának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.