Halak szülött Ikrek aszcendenssel

2010. 03. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nincs olyan ember, akit ne tudnál levenni a lábáról, vonzerőddel, vitalitásoddal, és kedvességeddel. Nagyon jóindulatú vagy, így képtelen arra, hogy kihasználj másokat.

Nyughatatlan Ikrek aszcendensed változékonnyá teszi a személyiségedet, a Halak jegyében álló napod pedig igen jó alkalmazkodóképességet ad neked, hajlamos leszel olyanná válni, mint az, akivel éppen beszélgetsz.

Az Ikrek jegyében álló aszcendensed segítségével rendkívül gyorsan át tudsz gondolni mindent.

Vonzerőddel rabul tudsz ejteni bárkit, sok mindent megcsinálnak neked csupán azért, mert kedves vagy. Kedveseddel konfliktusok forrása lehet, hogy  milyen játékokat játszhatsz, hivatásbeli ambícióid elérése érdekében!

Ugyanígy az Ikrek aszcendensed hatására társad azt is tapasztalhatja, hogy kapcsolatotokban nagyon sok szabadságra van szükséged. Ezen kívül csak úgy maradhat tartós a szerelmetek, ha tisztelet ébred benned iránta.

Tulajdonképpen azt szereted, ha kedvesed okosabb nálad: segíthet legyőzni időként rád törő lustaságodat, és tanulásra ösztönöz, bármilyen idős is leszel.

Ikrek aszcendenseddel sokkal magabiztosabbnak és önállóbbnak látszol, mint amilyen vagy, állandóan újabb és újabb szellemi kihívásokat és kockázatos románcokat keresel.

A megérzéseknek és az érzelmeknek a víz elem és a levegő elem keveredése az egyik legnépszerűbbé tesz, a Halak jegyében születettek között.

2010-ben uralkodó bolygód a Neptun a külföld, felsőbb tanulmányok, jogi ügyek területén áll:

Metafizikai érdeklődésed sokkal nagyobb lesz, mint valaha. Ugyanakkor ez egy zavaros időszak is lehet, úgyhogy egy idő után már nem is tudod, miben higgy igazán. Legyél körültekintő, ha olyan csoporthoz csatlakozol, amely gondolkodásodat befolyásolja. Legjobb, ha egyfajta kutatást végző íróként tevékenykedsz, egyelőre szívd fel az információkat, idővel minden összeáll majd a te fejedben is.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top