Ajándék előrejelzés a születésnapos a Skorpióknak

2008. 11. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ismered még a mesét Csipkerózsikáról, akinek a születésnapján megjelent a 13. tündér, akit nem hívtak meg, és átkot mondott rá. Vénusz és Szaturnusz érkeznek a születésnapodra, sajnos egy kellemetlen fényszögkapcsolatban. Újabb életévedben tartsd nyitva a szemed és füled, nehogy a számodra legkedvesebb hirtelen válásról beszéljen. Legyél figyelmes, és kedves. Jó időben vesd fel a problémákat, akkor nem kell, féljél semmitől.

A Merkúr tovább vándorol és a Skorpió jegyébe lép. Szánj időt arra, hogy magadba szállj, hogy át tudd gondolni, mit akarsz a következő születésnapodig, mit akarsz elérni. Hallgasd meg a családod, és barátaid véleményét, nehogy visszaess a régi bizalmatlanságodba.

Gyújts gyertyákat, hűts be pezsgőt! Gratulálnak neked Vénusz és Neptunusz, a lehető legjobb fényszögkapcsolatban. Ha esetleg új szerelmed van, továbbra is rózsaszín szemüvegben nézheted a világot, házassági terveket kovácsolsz, és még gyermek utáni vágyat is érezhetsz magadban. Ha már régebben élsz kapcsolatban, akkor fordíts több figyelmet a romantikára, és a szenvedélyre. Sok ötlet jut eszedbe, hogyan lehet ezt kettesben a legjobban elérni. Ha szingli vagy, az sem tarthat sokáig, hiszen Vénusz és Neptun küld neked ajándékba egy társat.

A következő szülinapodig lehet, hogy kerülőket kell majd tenned, sok mindent le akarsz rövidíteni, de „gyorsforgalmi” utakon is haladsz. Életed térképét a Nap és a Hold kellemetlen kapcsolatban rajzolják. Szíved és értelmed gyakran konfliktusba fog kerülni egymással, ami kapcsolataidra is kihat majd. Te leszel az, aki a környezetét ismételten meglepi, néha egykedvűséggel, máskor pedig túlzott gondoskodással. Próbáld meg ezt kiegyenlíteni.

A jó hangulat melyet a Hold reggelenként ajándékoz, egész napra szól. A Merkúr a Skorpió jegyében gondoskodik arról, hogy ne legyél könnyelmű az anyagiakban. Sokkal kíváncsibb leszel, mint máskor, ezért eddig ismeretlen területeken is találhatod majd magad. Ez azt is jelentheti, hogy néhány előre meghozott véleményről hagyod magad lebeszélni, és megállapíthatod, hogy az is szórakoztathat, amit eddig kategorikusan elutasítottál. Hivatásoddal kapcsolatban nyugodtan használd a könyöködet, és a karrier létrán léphetsz egyet felfelé. 

A Hold garantálja a csodaszép bensőséges születésnapot, melynek energiái egy lendületes új életévbe sodornak. Fantáziádnak nincs határa, a lehetőségek tárházából ügyesen választasz, és játszva eléred, hogy odaadással törődhess a családoddal is, illetve a szükséges erőbedobással ott lehess a szakmai dolgokban.

A Mars kedvező kapcsolata egy kedvezményt hozhat, és engedélyt arra, hogy nyugodtan, gyakrabban tedd, amit tényleg tenni akarsz. Akár végy ki egy szabadnapot. Gondolj arra, hogy az élet apró dolgai azok, amelyek a legtöbb boldogságot ajándékozzák neked. Az ajándék asztal gazdagon terített. Jó úton jársz.

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top