Alekosz választott: Veronika a befutó!

2011. 05. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tegnap este Alekosz a 19 éves cserfes Veronikát választotta párjául a hűvös és titokzatos Olga helyett, az RTL Klub pedig közben bejelentette: indul a Való Világ 5, lehet jelentkezni!

Ismét egy gigantikus (és hihetetlenül unalmas) show-n vagyunk túl az RTL Klub prezentálásában, ahol Alekosz, ahogy az várható volt, a fiatal és tüzes Veronikát választotta a hideg Olga helyett, bár sokáig ő maga sem volt biztos benne, mit tegyen. Bevallása szerint világéletében a két típus között ingadozott: a fiatal szépség és az arisztokratikus, klasszikus vonások között. A csődörnek kikiáltott, de a saját műsorában inkább visszahúzódóan viselkedő férfi elmondta, tisztában van vele, hogy a nézők agresszív nyomulást és szexet vártak, de nincs mit tagadni ezen, megrettent. Eddig ő futott a nők után, akik nem annyira díjazták odaadását, most viszont mindenki az ő kegyeiért küzdött, nincs ehhez hozzászokva, de persze élvezte. Alekosz még azt is elmondta ez egyik bulvárlapnak, hogy szándékosan tette ki a testüket hivatásosan is áruló lányokat, nem akart prosti barátnőt. Az utolsó szavakat Olivér, a hű barát mondhatta ki: Alekosznál a pénz és a nő, van kacsalábon forgó palota plusz verda, a pár pedig épp Görögországba készül, hogy jobban megismerje egymást, röviden tehát eljött a Kánaán, legyen mindenki boldog!

Mindeközben az RTL nem tétlenkedik, a műsor alatt máris bejelentették a következő nagy durranást: Alekosz diadalmenete után jön a Való Világ 5.

A jelentkezőknek most több adatot kell magukról megadni, mint eddig valaha. A válogatók kíváncsiak szemszínre, hajszínre, súlyra, családi állapotra, de még a gyerekek számára is. A csatornán futó reklám szerint pedig jelentkezhetsz ugyan egyedül is, de a legjobb, ha párban mentek: testvéreddel, pároddal, anyukáddal, anyósoddal! Ha valóban beválogatnak néhány furcsa párost, akkor számíthatunk még érdekes fordulatokra. Ennél többet egyelőre nem tudni, az RTL  nem árulta el a személyes válogatók és a műsor indulásának időpontját sem.

fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top