Hozzávalók 4 főre: 50 dkg csirkemell, 2 db nagy alma, 1 dl méz, 1 dl fehérbor, só, bors, rozmaring, olaj.
A csirkemellet felszeletelem úgy, hogy nagyobb érméket kapjak, sózom, borsozom. Az almákat ketté vágom, a magházat kivágom és felszeletelem. Közepes tepsit kiolajozok és váltakozva belerakom a húst és az almát. A mézet meglangyosítom és elkeverem a borral végül ráöntöm a húsra. Megszórom rozmaringgal. 30 perc alatt készre sütöm.
Jó étvágyat kívánok!
Köszönjük szépen Mezei Bettynek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.