Hozzávalók: 4 db csirkecomb, 2 doboz kukorica konzerv (fagyasztott is jó, abból fél kg), 4 db savanykás alma, bors, vegeta, olaj.
A csirkecombokat befűszerezem és egy serpenyőben elősütöm, ezután tepsibe rakom, öntök alá kb. 1,5 dl vizet – ha van otthon fehérbort azt, pikánsabb lesz az íze – letakarom alufóliával és kb. 20 percig párolom. Ezalatt az almákat kimagozom és nem túl vékony szeletekre vágom. Ráterítem a combokra, rászórom a kukoricát és kevés olajban elkevert vegatával meglocsolom. Visszatolom a sütőbe fóliástól még 5 percre ezután a fóliát levéve hagyom pirulni. Rizs illik hozzá.
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Szilasi Mária Riának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!