Amikor a séfek és ruhatervezők egyesítik tudásukat

2010. 01. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Séfek és ruhatervezők együttműködése során jött létre ez a nem hétköznapi divatbemutató, akik a világ több pontjáról érkeztek. Ennél édesebbet évkezdést nehéz elképzelni.

Ez a fajta művészet már 15 éves múltra tekint vissza, és a világ több pontján képviseltette magát, mint New York, Tokyo, Moszkva. Idén először rendezték meg Shanghai-ban.

Chocolate fashion show nevet viselő divatbemutatón megbizonyosodhat az ember  róla, ha a modellekre néz: ez nem csupán csokoládé, ez maga a művészet.!Szerencsére a reflektorfény nem olvasztotta meg a kollekciót, annak ellenére, hogy  a művek száz százalékban ehető csokoládéból készültek.

Az ok, amivel magyarázzák a csokoládé és a divat egyesülését az nem más, mit hogy a csoki mindenki számára hozzáférhető. Igen, ilyen egyszerű a válasz, és ezzel egyetérthetünk.

A modellek nem csupán csokoládéruhákat, szoknyákat és ingeket viseltek, a kiegészítőkre is komoly hangsúlyt fektettek. Több szemrevaló táska és cipő is megjelent a kifutón, de a kalapok és a legyező egyaránt bámulatosra sikeredtek.

Szerintem bámulatosra sikeredett a bemutató, a képek magukért beszélnek. Neked elnyerte a tetszésedet?

- Gál Klára -



Szerző

donna.hu



Scroll to Top