Tésztasaláta

2010. 01. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Hozzávalók: fél csomag Penne tészta 1 nagy fej lilahagyma 20-25 dkg sonkás felvágott vagy zala hús majonéz, mustár, cukor, citromlé 2-3 pohár tejföl
Elkészítése:A megfőtt és kihűlt tésztához adjuk a pici kockákra felvágott hagymát, a vékony csíkokra vágott felvágottat és az elkészített mártást. Mártás: tejföl,majonéz, mustár, porcukor, citromlé olyan ízű mint a franciasalátáé. Jól összekeverjük és hűtőben kb. 1 órát álljon.

Köszönjük szépen Benkő Zsigmondnénak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top