Angyali show Katy Perryvel

2010. 11. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Katy Perry tiszteletbeli angyallá avanzsált: ő nyitotta meg a lenyűgöző gigashow-iról ismert Victoria’s Secret idei bemutatóját. A gyilkos idomairól és extravagáns öltözetek iránti vonzalmáról ismert énekesnő tökéletesen illett a Victoria’s Secret elnagyolt, csillogó díszletei közé a Todd Thomas által tervezett formabontó, ám a jóízlés határain belül maradó fellépő kosztümjeiben.

Katy Perry

Katyn kívül Akon is fellépett a kifutóra legújabb dalával, az Angellel. Habár a zenei szórakoztató elemek is lehengerlőek voltak, a prímet mégiscsak a Victoria’s Secret pompázatos költeményeiben ragyogó modellek vitték.

 Adriana Lima

Legelőször Adriana Lima lejtett végig a nagyérdemű előtt, hatalmas angyalszárnyakkal. Majd ezután mégegyszer megcsodálhatta őt a nagyérdemű egy 3000 ékkővel kirakott, több mint 2 millió dollárt érő, Damiani tervezte luxus melltartóban, melynek elkészítése 1500 munkaórát vett igénybe. A gyermeke születése óta a kifutón most először szereplő brazil angyal mellett természetesen ott pompázott a Victoria’s Secret többi lélegzetelállító szépsége is: Karolina Kurkova, Candice Swanepoel és Flavia de Oliviera, hogy csak néhányat említsünk.

       



Szerző

donna.hu



Scroll to Top