Jólesik a meleg, testnek és léleknek

2010. 11. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ugyan néha még meg-megmutatja magát egy kis napsugár, de tudjuk jól: nem úszhatjuk meg a hideg, fázós napokat. A hőmérő higanyszála hamarosan mínuszokba kúszik, testünk és lelkünk pedig egyaránt melegségre vágyik.

Míg a szoba csendje és egy apró gyertya lángja a lelkünkben és szívünkben nyújt némi melegséget, a testünknek ettől több kell. A meleg ruha és forró fürdő mellett szerencsére számos más lehetőség is adódik, amivel a hideg, elgémberedett végtagjainknak enyhülést nyújthatunk, testünkben jó érzést kelthetünk: melegvizes palack, melegítőpárnák, géles melegítőtasak, ágymelegítő… Mind-mind olyan eszköz, mellyel egyrészről jó közérzetünket javíthatjuk, másrészről pedig, ha mégsem sikerült a betegséget elkerülni, segíthetjük és gyorsíthatjuk a gyógyulást. A fülfájás, izületi panaszok, hasfájás nagymértékben enyhíthető termoterápiás eszközökkel, gyorsan és kényelmesen orvosolhatja a problémát, enyhíti a fájdalmat, használatuk pedig végtelenül egyszerű. Egy infralámpa manapság a háztartások elengedhetetlen kelléke, hiszen főleg a téli időszakban rendkívül nagy hasznát vehetjük, akár megfázással, náthával, akár arcüreggyulladással küzdünk, ráadásul ezeknek a termékeknek a megvásárlásával sem kell túl mélyre nyúlni a pénztárcába, hiszen áruk egy doboz vitaminéval vetekszik.

Ha pedig valami egyszerűbb és még ezektől is praktikusabb dologra vágysz, akkor használj derékmelegítőt! Amellett, hogy ez kiváló ajándékötlet, buszon, munka és vásárlás közben is használható, így a divatosság mellett veséid és derekad egészségét is véded! Tudjuk, milyen fontos ez manapság!

Közeleg a karácsony, gondolj szeretteidre is és melegítsd meg szívüket olyan ajándékkal, mely hasznos és elengedhetetlen a hideg hónapok átvészeléséhez. Ha pedig ezzel megvagy, relaxálj és élvezd a nyugalmat, masszírozd át tested például egy infrás masszírozóval, add át magad a kényeztetésnek és a szépülésnek az arcszaunával. Az ágymelegítővel nem kell többé hideg éjszakáktól tartanod, egy elektromos melegítőpárnával pedig kényelmesebb a pihenés, így reggel békés és vidám arc mosolyog majd vissza rád a tükörből.

Testednek és lelkednek is jólesik a meleg, készülj fel tehát időben a zord időre és a fagyos mínuszokra, hiszen a tél hamarosan visszautasíthatatlanul ránk köszönt.

További ajánlatokért látogasson el az R-Med webáruházba!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top