Az 5 legcikibb divatbaki

2010. 07. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nehéz ma már extrémen melléfogni öltözködés terén, hiszen a választási lehetőség a stílust illetően szinte határtalan. Olyan trendek tisztelői, követői lettünk, amiről régebben még csak elképzelni sem mertük, hogy bekövetkezik. Mindezek ellenére, még mindig léteznek szabályok és előírások, melyek keretet adnak, és utat mutatnak az eltévedt divatlelkeknek. A továbbiakban ezeket vesszük sorra.

1.Alsónemű szuperhős módra:

Hiába vicces, hogy Superman kívül hordja az alsógatyáját, még mindig nem trendi a kivillanó tangabugyi vagy a hátul kilógó melltartó. Az alsónemű azért alsónemű, mert a ruha alá tervezték, így nem érdemes ezeket az utcán is mutogatni, mert önmagunkat hozzuk kínos helyzetbe.

2.Köldökvillantós haspóló:

Inkább kerüljük ezt a ruhadarabot, főleg ha nem vékony, modellderékkal rendelkezünk, ugyanis már nem divat mutogatni a köldökünket. Inkább egy hosszabb, de szexi, sejtelmes blúzt válasszunk, ha alkatunkkal büszkélkedni szeretnénk.

3.Céljával ellentétes szilikonpánt:

Pár évvel ezelőtt még nagy sikere volt, ma már nem tartozik a kedvencek közé, mivel sokszor pont az ellenkező hatást éri el, mint amire hivatott. Egyből észrevehető, főleg ha már elszíneződött. A pántnélküli melltartó a jó megoldás, persze a szilikon a hátrésznél még azért praktikus lehet.

4.Zokni al’á Michael Jackson:

Adjunk egy kicsit a férfiaknak is! Bár Michael Jackson megtehette, mi ne kövessük példáját a fehér-sötét keverékkel. A kivillanó fehér zokni nem nyerő és nem is elegáns sötét színű nadrágunkkal kombinálva, inkább a ciki kategóriába tartozik, főleg ha a nadrág szára kicsit lebegős is.

5. Árulkodó önbarnító:

Az önbarnító már csak azért sem jó megoldás, mert felettébb ügyelni kell rá, hogy ne hagyjon foltot, ellenkező esetben ugyanis igencsak kínosan néz ki, nem beszélve arról, hogy könnyedén összefogja kedvenc ruhadarabjainkat is. Ezért mindig jó minőségű önbarnítót vásároljunk, így kevesebb a kockázat, hogy a barnulás helyett foltosodás lesz a vége.

Igazából nem lehet különösebben „ciki” ruhadarabokat említeni, hiszen mindenkinek más-más  a stílusa, ami az egyiknek tetszik, a másiknak nem, de ezzel nincs is semmi gond, csak az alapszabályokra figyeljünk.

Forrás: www.divat.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top