Az érzékeny Oroszlán

2010. 07. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha bármely év július 31. augusztus 2. között születtél, te vagy az Oroszlán szülöttek között az Érzékeny. Azt, hogy az Oroszlán jegyében születtél, gyakran csak abból tudják meg mások, hogy elárulod a születésnapodat, sok minden hiányzik belőled abból, amivel ezt a jegyet automatikusan összekötik.

Sem ahhoz nincs kedved, hogy a középpontban állj, sem ahhoz, hogy érzéseidet tüntetőleg tartsd magad elé. Valójában első pillanatra inkább szégyellősnek és visszafogottnak látszol. Nem szívesen reagálsz környezetedre spontán módon, hanem inkább biztonsági távolságot tartasz, a hozzád közelállókhoz. Ennek az az oka, hogy nagyon érzékeny vagy, túlságosan hamar veszel mindent a szívedre.

Hogy emocionális túlkapásoktól védd magad, a szemlélődő szerepébe bújsz. Itt megfigyelhető a rendkívüli szimatod, közvetlenül észreveszed, hogyan érzik magukat a többiek, és ezt gyakran gyorsabban, mint az illető önmaga.

Mások sokszor érzik azt, hogy átlátsz rajtuk, és nem mindig reagálnak erre örömmel. Ugyanakkor ezt az erősségedet embertársaid javára tudod bevetni, ha mindent összevéve kicsit megközelíthetőbbnek mutatkozol. Ne bújj el érzékenységeddel, próbálj mások rendelkezésére állni, például tanácsadóként vagy terepeutaként, vagy akár művészként.

Észre fogod venni, hogy ez neked is több önbizalmat ad.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top