Az ezoterikus Iker

2010. 05. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szívesen élsz más szférákban, nincs olyan nap, hogy ne pillantanál valamilyen módon a jövőbe, mert szilárdan hiszel abban, hogy több dolog van az ég és föld között, mint amennyit meg tudunk álmodni.

Asztrológia, tarot és más „jövőbe látó eszközök”, ez a te világod egy része. Ténylegesen különleges adottságod van mindenhez, ami ezoterikus. Többet sejtesz, és érzel, mint más emberek, gyakran vannak kiváló megérzéseid. Ezzel egyidejűleg nem lehet téged túlságosan terhelni, és gyakran az egészen mindennapi dolgoktól érzed magad igazán nyomás alatt.

Ha a fenti napok egyikén ünnepeled a születésnapodat, sokszor szenvedsz az időjárási frontoktól, és érzékeny vagy bizonyos élelmiszerekre. Művészi tehetséged is van.

A vitákat kerülöd, ahol csak tudod, és ha valamit el akarsz érni, akkor megpróbálod valahogy átcsalni magad, ahelyett, hogy direkt nekimennél a dolgoknak. Ez egyrészt sok előnyt hoz neked, másrészt viszont gyorsan gyanúba kever, hogy nem vagy becsületes.

Néha még arra is hajlamos vagy, hogy környezetedet saját elképzeléseid szerint manipuláld. Ez egyáltalán nem is lenne szükséges, mert elég, ha a hatodik érzékedre hagyatkozol, hogy sikeres lehess.

Vágysz a magasabb szinteket elérni. Érzed, hogy a világnak nagyobb tervei vannak veled. Ez gyakran arra indít, hogy esetlegesen túllépd az erkölcs határait.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top