Az Oroszlánok és a pénz

2009. 08. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, számos próbálkozásod elkapkodássá fajul, amíg meg nem találod a helyes ütemet, ritmust, és sebességet. Ezt elérve a látszat sem marad el. Sőt!

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll, nehezen moccansz, de a megszerzett dolgokra ráhelyezed a tenyeredet, és nem engeded el könnyen. Így kerülsz a komoly gyűjtők közé. A régiségek halmozása nemcsak pénzkeresésre, hanem élvezetté is válik az életedben.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, nagyobb volumenű vállalkozás szervezésébe is bátran belekezdhetsz. Nem fogod eltéveszteni a munka és a bér arányait, a pénz folyik be tisztességesen. Csak arra kell ügyelned, hogy több jöjjön be, mint ami kimegy.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, gyűjtő szenvedélyed hatványozódik, de önérzeted is megnövekszik. Emiatt jelentős károkat is szenvedhetsz, mert többre tartod az önérzetedet, mint a realitások alapján elvárható lenne.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed is az Oroszlán jegyében áll, akkor uralkodók uralkodójának tarthatod magad. A pénz nem elég a számodra, és különösen nem minden a számodra. Kell, hogy valami vezető szerepet is kapjál, akkor leszel igazán elégedett.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, sok feszültséget kell megélned a pénzszerzés miatt. Sokszor nem szereted magad azért, mert kicsinyessé válsz, és aggályokat támasztasz, ha nagyobb összeget kell kiadnod. Mégis fontos számodra ez a kicsinyesség, és hasznos is, mert nagy értékeket halmozhatsz fel ily módon.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll: akkor a pénzszerzési  vágyad is a kényelmedet szolgálja.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, akkor esélyed van rendkívüli üzleti ügyletek bonyolítására, amelyben nemcsak hogy ügyes, leleményes is vagy, és jól ki tudod használni a legrejtettebb lehetőséget is.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, sokban támaszkodsz a családodra, talán családi örökségre is. Esetleg hozhat a konyhádra pénzt, ha antik dolgokkal foglalkozol.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, akkor pénzt elsősorban olyan területeken szerezhetsz, ahol megbízhatóságra építhetsz, legyen az őrzés, gondozás, felügyelet.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, meglepő dolgokat tudsz produkálni, saját magad előtt is, kérdés azonban, hogy mennyiben tudod képességeidet a kereset irányába fordítani. Talán szerencsésebb, ha nem kísérletezel, és vállalkozol, hanem megelégszel egy nagyon jó alkalmazotti munkával és fizetéssel.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, akkor kiváló gyakorlati érzékkel rendelkezel, nem szakadsz el a földtől. Elsősorban az áruforgalmazás, vízi kereskedelem az, ami pénzt hozhat a házhoz.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top