Balázs is beköltözik a villába

2011. 03. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Aki szokta reggelente a műsorukat, a Morning Show-t hallgatni, az tudja, nem lesz egyszerű ez a nap a villalakók számára. Balázs, aki mindenből és mindenkiből viccet csinál, nyilván hozni fogja a formáját most is, ehhez pedig nagyszerű partner a másik két műsorvezető, Jani és Feri is.

Persze a sok vicc és ugratás mellett komoly beszélgetésekre is számíthatunk, mivel a három rádiós-tévés arc valójában a villában épp zajló jótékonysági hetet megy be népszerűsíteni.

Mivel a héten zajló segítő akció, a Minden gyerek lakjon jól! aznap tulajdonképpen finisébe érkezik, így a csatorna láthatóan semmit sem rest bevetni. Az RTL Klub Reggelije is élőben közvetíti majd az eseményeket.

Ráadásul ne feledkezzünk meg róla, hogy újabb televízió-történeti pillanatoknak lehetünk majd szemtanúi, hiszen a jótékonysági hét jegyében a két rivális kereskedelmi csatorna is békét kötött. Ezt támasztja alá az a tény, hogy a TV2 elengedte egyik legfontosabb arcát, Rákóczi Ferit a ValóVilágba. Az eseményekről aznap reggel mi is beszámolunk.

Aki szeretne és tud segíteni a rászoruló családoknak, az a következőképpen teheti meg:

Küldj egy SMS-t a VV betűkkel a következő számra: 06-91-334-334! Az SMS díja: 252 Ft Áfa (63 forint) bruttó: 315 forint. Az RTL Klub a teljes nettó összeget átutalja a Minden gyerek lakjon jól! Alapítvány számlájára.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top