Benicio del Toro: a lányok álmából farkasember lett

2010. 02. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A helyszín Blackmoor, egy szürke kis falu, ahol egy titokzatos és kegyetlen lény tartja rettegésben az embereket. Minden teliholdas éjszakán feltűnik az erdő szélén és kíméletlenül meggyilkol mindenkit, aki az útjába kerül. Egy fiatal férfi is áldozatul esik. Mennyasszonya ki akarja deríteni, ki vagy mi ölhette meg kedvesét, és levelet ír vőlegénye testvérének, hogy segítsen neki.

Lawrence Talbot visszatér a faluba és elkezd nyomozni az ügyben. Eleinte apja is segítőkész és támogatja fiát, de egyre sötétebb dolgokra derül fény a család múltjáról, ami teljesen megváltoztatja az életét...

A horror műfaj kedvelőinek egészen biztos, hogy nem fog csalódást okozni a film, és az előítéleteket megcáfolva állíthatom, hogy ennek a történetnek nem lehet megjósolni a végét már az első félóra után. Az utánozhatatlan Anthony Hopkins ismét nagyot alakít, és a már ismert karaktereihez híven most is garantálja, hogy végigrettegjük ezt a 126 percet. A filmben nincs hiány váratlan fordulatokban, hátborzongató helyszínekben, horrorisztikus jelenetekben és természetesen a „Szépség és Szörnyeteg” love storyban.

Nem éppen egy Valentin napi program, de azoknak, akik szeretnének valami igazán izgalmasat látni, ez a film kihagyhatatlan.

- Fülöp Dorottya -

Forrás: divat.hu / fashion.hu 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top