Hozzávalók (2,5 dl-es bögrével mérve):
1,5 bögre liszt 1 kiskanál szódabikarbóna 1 kiskanál fahéj 1 bögre cukor ¾ bögre étolaj 4 tojás 6 alma szeletelve
A hozzávalókat - az alma kivételével - összekeverjük (a szódabikarbónát és a fahéjat a lisztbe). Az almákat héjastól négybe vágjuk, kivágjuk a magházukat és felszeleteljük (kb. fél cm vastagra). Összekeverjük a tésztamasszával, és közepes lángon tűpróbáig sütjük. Langyosan szeleteljük.
Köszönjük szépen G. Orlovácz Mónikának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.