Hogyan legyen tökéletes szemöldökünk?

2010. 05. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mindössze három eszközre van szükséged ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el:

1. Csipesz

2. Szemöldökkefe

3. Szemöldökceruza

Csipesz

A csipesz tulajdonképpen arra való, hogy kiszedj vele minden olyan szőrszálat, ami egyértelműen a szemöldököd természetes vonalán kívül van és zavarja azt. Kezdd azokkal a szálakkal, amik a szemöldök alatt vannak, és a növéssel megfelelő irányban tépd ki azokat. A kicsípés mozzanata legyen gyors és pontos. Mindenképp győződj meg arról, hogy egyszerre csak egy szálat húzol ki. Ha így teszel, sokkal szimmetrikusabb keretet adsz az arcodnak. Szemöldökkefe

A szemöldökkefét arra használjuk, hogy megigazítsuk a szemöldökünket, megadva ezzel a tökéletes formát. Akár még hajlakkal is befújhatod a kefét, hogy úgy álljon a szemöldököd, ahogy szeretnéd. Használj szempillaspirált is a csábos tekintet elérése érdekében.  Ha igazán drámai tekintetet szeretnél, használj sötét szempillaspirált!

Szemöldökceruza

A szemöldökceruzával ki tudod tölteni a nemkívánatos kis réseket (ha van egyáltalán) a szemöldöködben. Enyhe ecsetvonásokkal össze tudod húzni az összes szálat. Alulról kezdd a kihúzást a tüszőknél, majd kövesd a szálakat a ceruzával a megfelelő irányba.  Végül csinosítsd ki kefével a szemöldököd a szemceruzával harmonizálva, megint felfelé, majd kifelé végezve a műveletet.

-HM-



Szerző

donna.hu



Scroll to Top