Te is NŐ vagy!

2010. 05. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Gyermekeit egyedül nevelő anya vagy, aki a megélhetésért folytatott harcban örül, ha néha egy fagyira futja? Nemhogy csinos, a benned lévő nőt kiemelő ruhákra?

Különben is, fogalmad sincs, milyen öltözet illene hozzád… A STIL-KONZULT Kft. ebben szeretne segíteni neked! A www.stilustanacsado.hu oldalon meghirdetett pályázatukban ingyenes stílustanfolyamra invitálnak 2 fő pályázati nyertest.  A többi kedves anyuka nagy kedvezményben részesül május hónapban, ha jelentkezik egy csoportos stílustanácsadásra.

A kisorsolt két szerencsés nyertes a május 29-én, Budapesten rendezett tanfolyamon elsajátíthatja a jó megjelenés alapelveit, megtanulhatja, hogyan lehet vékony pénztárcával is stílusosan kinézni. A szervezők vidékiek jelentkezését is várják, ugyanis nem csak a tanfolyam ingyenes a nyertesek számára, de az útiköltséget is a STIL-KONZULT Kft. finanszírozza, valamint igény szerint térítésmentes gyermekfelügyeletről is gondoskodnak. Jól hangzik az ajánlat, de máris feltetted a kérdést, hogy „Minek ez nekem?”. Engedd, hogy rábeszéljünk!

Először is, embertársaink gyakran a kinézetünk alapján ítélnek meg minket, és bizony sokkal kedvesebbek, előzékenyebbek a harmóniát sugárzó külsővel rendelkezőkkel szemben. A ránk villantott mosolyuk, segítőkészségük pedig növeli önbizalmunkat. Javul a közérzetünk, a hangulatunk, és mi is kedvesebbek leszünk gyermekeinkkel, barátainkkal, munkatársainkkal.

Másodszor. Ha van munkánk azért, ha pedig nincs, azért javasolt a lehető legtöbbet kihozni az adottságainkból. Még ha a munkahelyen speciális öltözékre is kell cserélni az utcai viseletet, vagy a leghátsó iroda legelbarikádozottabb sarkában ülünk is, illik jól öltözve megjelenni. A kollégák nagyon kritikusak! Ami pedig az állásinterjúkat illeti… nem kell a sikeres pályázathoz Cindy Crawfordnak lenni, de ajánlatos nem csak szakmai téren, hanem az alkalomhoz illő viselettel, sminkkel és frizurával is elkápráztatni a leendő főnököket a felvételi elbeszélgetésen.

Harmadszor. Társkeresés. A legtöbben nem rajongunk az egyedüllétért. Valahol csak ott motoszkál bennünk, hogy de jó lenne egy társ. Őszintén nézzünk magunkba, és feleljünk a kérdésre. Két egyforma küllemű, intellektusú, kedvességű, anyagi helyzetű úr közül kit választanánk: a divatos kifejezéssel élve „egyben lévőt”, vagy a makkos cipőt frottír zoknival és hawaii inggel viselőt?

Negyedszer. A gyerekeink miatt is adnunk kell magunkra. A lurkók utánzással tanulják az életet. Szivacsként szívják magukba a tőlünk látottakat, hallottakat. Ugye, szeretnénk, ha csinos lányokká és fess fiatalemberekké érnének? Emellett azzal is számolni kell, hogy gyermekeink előbb-utóbb kamaszodni kezdenek. Felfedezik hibáinkat és kemény kritikával illethetnek minket. Akár odáig is fajulhat a helyzet, hogy nem hajlandók végigmenni velünk az utcán, ha cikinek érzik a küllemünket.

Végül, de nem utolsó sorban. Ne feledd: NŐ vagy! Légy büszke rá, hangsúlyozd ki és élvezd az életet!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top