Boldog születésnapot kívánunk minden Ikrek jegyében született olvasónknak!

2009. 05. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

2009. május 20-án 23 órakor lépett a Nap az Ikrek jegyébe.



Ezért gyakran előfordul, hogy életed során többféle hivatással is megpróbálkozol, és ha kitartasz egy pálya mellett, akkor el-elvágyakozol valami más, valami merőben ellentétes felé.



Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, az értelem, az intelligencia planétája. Általa nagyon jól tudsz fogalmazni, és gyakran választasz olyan foglalkozást, ami valamilyen módon kapcsolódik az íráshoz. Ha ilyen nincs, akkor feltehetően beszélgetés közben firkálgatsz.



Az Ikrek jegye, úgynevezett kettős jegy, emiatt könnyen szétforgácsolhatod magad, nem mindig bontod ki a tehetségednek megfelelően a képességeidet, nem mindig tudsz szívósan harcolni egy célért. Néha határozatlan vagy, ideges, ingerlékeny, ezért jó, ha magadnál sokkal határozottabb társat választasz, aki segít neked akkor is, ha egy esetleges sikertelenség esetén kedélybeteg, vagy depressziós lennél.

 

Emellett természetesen számtalan jó tulajdonsággal rendelkezel. Igen értelmes vagy, szereted a művészeteket, és a tudományokat. Az a képességed, hogy borotvaélesen tudsz gondolkodni, kitűnő matematikussá tehet. Igen sok világhírű matematikus született az Ikrek jegyében. Nagyszerű alkalmazkodó képességed, hajlékonyságod alkalmassá tesz arra is, hogy a színpadon is megálld a helyedet. Elsőrendű kézügyességed is mindenre képesít, ami testi fáradsággal nem jár.



Néha hadilábon állsz a hűséggel. Ez azért fordulhat elő, mert szereted a változatosságot, a kalandokat. Ezekről mélyen hallgatsz, és legtöbbször akkor is megmaradsz egy családi kötelékben, ha ennek már semmi értelme sem látszik.



Mint házasfél igen ügyes, alkalmazkodó, találékony, kedves, kellemes ember vagy. Kitűnő eszeddel – ha szükséges – mindig találsz alibit, vagy pedig egy idejében alkalmazott bók segít ki a bajból. Nagyon nehéz kifogni rajtad.



Igazi társasági ember vagy. Jól tudsz másokat szórakoztatni, és másokkal szórakozni. Jó szívű vagy, és áldozatkész, szívesen segítesz, ha erre kérnének. A kitartó, nehéz munkára azonban nem vagy alkalmas. Ha túlhajszolod magad, lelkileg is összeroppanhatsz.



Éppen a lelki bizonytalanság miatt van talán az, hogy nem mindig vagy őszinte a környezetedhez. Csak annyit árulsz el nekik, amennyi szerinted rájuk tartozik. Ezért a családtagjaid, barátaid, bosszankodnak, hogy elhallgatsz előlük fontos dolgokat, mindig egy kis titokzatosság, sejtelmes félhomály bujkál magánéleted és tevékenységed körül. 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top