Boldog születésnapot kívánunk, minden kedves Nyilas jegyében született olvasónknak!

2008. 11. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Telve vannak nemes, szép indulatokkal. Emberszeretők, szeretik a gyermekeket, az állatokat, miden iránt, ami környezetükben található, pozitív érzelmeket táplálnak. Általában bátrak, egyenesek, őszinték. Utálják a kerülő utakat, a hamisságot.

Szeretnek dolgozni, bár igazán kimagasló eredményeket önmagukban nem mindig érnek el. Nem kifejezetten alkalmasak vezetőnek, viszont remek kollegák, barátok. Hibájuk, hogy könnyen haragra lobbannak, de néhány jó szóval, őszinte megbánással ismét helyre lehet állítani velük a barátságot. Nem bosszúállók, sérelmeiket hamar elfelejtik.

A Nyilas szülött meglehetősen konzervatív. Nem szívesen tér le az ismert, kitaposott útról, alaposan meg kell ismerkednie az új célokkal, gyanakvással fogad minden új eszmét. A forradalmárok, a feltalálók általában nem közülük kerülnek ki. Sok köztük a kiváló sportoló, szinte minden sportágban találhatunk neves Nyilas jegyűeket. Szívesen és sokat tartózkodnak a szabadban, fáradhatatlanok, mozgékonyak, frissek.

Hibáik közé sorolható még, hogy olykor túlzásokba esnek, szeretnek nagy szavakkal játszani. Ám apró füllentéseik, túlzásaik megbocsáthatók, mert ártalmatlanok. Általában szeretik a szabadságot, a függetlenséget, korosztályukhoz képest később házasodnak. Megértő, jó családanyák, és családapák. Valamilyen háziállatot mindig tartanak maguk körül, elsősorban kutyát, de kedvelik a lovakat, vonzódnak a nagyobb állatokhoz.

Nagyon szeretik a kényelmet, otthonukat is kellemesen rendezik be, és nem vetik meg a konyha nyújtotta élvezeteket sem. Ezért a Nyilas szülöttnek tanácsos mértékkel táplálkoznia, mert hízásra, elhízásra hajlamos.

Nagyon szeretnek utazni, de mert kényelemszeretők, általában nem a hálózsák, vagy a sátor szerelmesei, a szolíd, jó szállodákat kedvelik. Repülőgép helyett szívesen utaznak hajón, vagy vonaton.

A Nyilas jegyében a Jupiter uralkodik, ez pedig a jog, az igazság, a becsületesség szimbóluma.

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top