Bongo Kids Club - gyermekbirodalom négy csillaggal

2010. 10. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Aki gyakorló szülőként már utazott kisgyermekkel, az pontosan tudja, hogy mi az, ami a családok számára kellemessé teszi a pihenést. Az ma már természetes, hogy nem kell az összes babaholmit magunkkal vinni, ha egy hotelben foglaltunk helyet, az igényes vendéglátók többsége gondoskodik ezekről az apróságokról.

Ennek ellenére egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környezetbe érkezünk meg. Van, ahol elintézik a gyerekbarátságot egy-két etetőszékkel, pelenkázóval, máshol pedig úgy gondolják, hogy ennél jóval többre van szükség a kellemes pihenéshez.

A Ramada Resort – Aquaworld Budapest eddig is kitűnt a fővárosi és Budapest környéki szállodák, aquaparkok közül azzal, hogy a megszokottnál komolyabban veszi még a legifjabb ügyfeleket is. A szállodában a kötelezőnek számító etetőszéken és babaágyon túl az étterem sincs kinevezve a felnőttek birodalmává! Az étkezéseknél Hipp sarok várja a babákat, bébiétellel, melegítővel, partedlivel, a nagyobb apróságok meg önállóan válogathatnak a finomságokból a nekik berendezett mini-svédasztalról. A szülőknek nem kell kapkodni az ételek elfogyasztásával, ugyanis a gyerekek gyorsan felfedezik az éttermi játszósarkot, így nem siettetik a távozást.

És akadnak támogatók is az apró figyelmességek tekintetében. A hotel együttműködő partnere, a Huggies úszópelenkával és számos aprósággal kedveskedik a kisbabás szállóvendégeknek.

A szülők rémálma az unatkozó, nyafogó gyermek! A komplexumban ettől nem kell tartani, hiszen a Vízibirodalom a mulatságok széles tárházát biztosítja. A kisebbeket a különböző korosztályoknak megfelelő vízmélységű, csúszdákkal, függőhíddal felszerelt, kellemesen meleg gyerekmedence mellett külön játszóház, pelenkázó és babamosdó várja. A nagyok pedig az izgalmas csúszdákon, a szabadtéri kalandparkban és szörfmedencében adhatják le felgyülemlett energiájukat. A közös családi programok tökéletes helyszínéül az élménymedence és az utolérhetetlen hullámmedence szolgál. A komplexum vezetése úgy látta, hogy  ez még nem elég! A cél meghatározásra került, váljék a Ramada Resort – Aquaworld Budapest szálloda és élményfürdő együttese Budapest és Közép-Magyarország gyermek- és családbarát komplexumává! 2010. október 22-én megnyitotta kapuit a mesés Bongo Kids Club! Ebben a kalandos játékbirodalomban a piciket totyogó vár, a nagyobbakat pedig profi, biztonságos kétszintes játszóház, mászófal várja. Mindez úgy áll a vendégek rendelkezésére, hogy akár 2-3 órás időtartamra a gyermekfelügyeletet szakképzett munkaerő látja el. A szülők számára ezáltal pár óra gondtalan pihenésre, szépülésre, szórakozásra nyílik alkalom, legyen akár az Aquaworld vagy a szálloda vendége. A kisebb gyerekek szüleinek mostantól nem kell felváltva elosonni, ha ki szeretnék próbálni a csúszdákat, úszni, szaunázni akarnak egy jót, vagy ha a szálloda keleties hangulatú Oriental Spa szolgáltatásait kívánják igénybe venni. A kalandos csúszdázás, a frissítő szaunázás vagy a pihentető masszázs után pedig ismét egyesülhet a család, hogy újult erővel vethessék bele magukat a Ramada Resort – Aquaworld Budapest által kínált világ csodáiba.

További információ: Ramada Resort – Aquaworld Budapest honlap



Szerző

donna.hu



Scroll to Top