Brad Pitt az Aniston kinézetű dadusokra bukik

2011. 05. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kiborulnál, ha kiderülne, hogy a párod a hátad mögött a dadussal hetyeg? Költői a kérdés. Újabb nap, újabb pletyka mindenki kedvenc sztárpárjáról, a Brangelina duóról. Brad állítólag megint nem bír a vérével.

A hírek szerint Brad arra vetemedett, hogy Angie távolléte alatt és az ő tudta nélkül meginterjúvolt egy dadajelöltet, aki – mit ad isten – épp úgy néz ki, mint exfelesége, Jennifer Aniston. A család egy közeli ismerőse szerint mikor Angie rájött a dologra, durván kiakadt. Hatalmas vita alakult ki a pár között, mivel a színésznő úgy érezte, férje átverte azzal, hogy a háta mögött szervezkedett.

Az ismerős szerint Brad akkor találkozott a dadussal, amikor Jolie éppen Kambodzsában tartózkodott. Azt is mondják, a gyönyörű színésznő még a gondolatot is utálja, hogy egy szőke babysittere legyen a gyerekeknek, mivel a szőke nők Brad két exére, Jenre és Gwyneth Paltrow-ra emlékeztetik.

Angie tehát megvétózta a diplomával rendelkező, három nyelven beszélő felvigyázót, aminek „jóindulatú” ismerősük szerint egyetlen oka lehet: a lány 24 éves, formás és imádnivaló.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top