Britney dublőrt használ

2011. 02. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az énekesnő nyilván nem akar lemaradni vetélytársaitól, így a napokban megjelent Rihanna-klip és a nemsokára szintén premiert ünneplő Gaga mellett ő is előrukkol egy új albummal.

A lemez a Femme Fatale címet viseli, március 29-én kerül a boltokba, promócióként pedig egy vadonatúj klip előzi majd meg a kiadást. Az MTV-n már elindult a kampány: február 17-én tekintheti meg a közönség a Hold me against című számot, de a rosszindulatú pletykák már sokkal hamarabb elárasztották a különböző fórumokat.

 

Britney köztudottan nincs jó formában mostanában, amit paparazzi fotók százai bizonyítanak, ám meglepő módon új videójából a napokban kiszivárgott képek ennek éppen az ellenkezőjét mutatják, így talán joggal merül fel a kérdés egyesekben: kit is látunk valójában? Lapos has, izmos lábak, feszes bőr: csupa olyasmi, amivel a Popkirálynő már régen nem büszkélkedhet, és ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy bármi bajunk lenne a mostanában teljesen átlagos, kissé elhízott amerikai nő képét mutató énekessel, de az biztos, hogy az ember csak óriási erőfeszítések árán képes ilyen mértékű változásra ennyi idő alatt. Olyan hírek is felröppentek a napokban, hogy Brit még a forgatásokat sem tudta végigcsinálni, a koreográfiák gyakorlása és felvételei alatt pillanatok alatt kiderült, hogy régi formája és állóképessége már a múlté, állítólag többször is sírva hagyta el a helyszínt, ám a klip valahogyan mégis elkészült. A rossz nyelvek szerint Britney dublőrt használt.

Természetesen ha így lenne, az nem vetne túl jó fényt a Nagy Visszatérőként ismert egykori tinibálványra, így szóvivője állhatatosan tagadja a pletykákat, és nyilatkozataiban mindenkit biztosít arról, hogy a jelenetekben száz százalékban Britney látható, aki hetek óta vért izzadva dolgozik rajongói kedvéért. Ezt persze akár el is hihetnénk, ha egy szemfüles lesifotósnak nem sikerült volna éppen a napokban – a nagy munkálatok közben – lencsevégre kapni az énekesnőt, aki füstölgő cigarettával a kezében ül egy terepjáróban. Pedig már épp kezdtük volna elhinni, hogy vannak még csodák. Azt azonban senki sem gondolhatja komolyan, hogy több hét feszített munka, edzés és forgatás dohányosként abszolválható. Vagy tévednénk?

Forrás: DailyMail



Szerző

donna.hu



Scroll to Top