VV Lacinak fel kell adnia a játékot

2011. 02. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lázár Lacit, a villa testőrét már napok óta súlyos fájdalom kínozza kiújult gerincsérve miatt, és bár társainak azt mondta: „nem kell a dráma, holnap már edzünk”, az orvosa szerint nem ilyen egyszerű a helyzet.

Miután Laci annyira rosszul volt, hogy már ülni is alig bírt, illetve társai segítségével tudott csak megfürdeni és felöltözni, a szerkesztők úgy döntöttek, kiviszik a villából kivizsgálásra. A vizsgálat után a Blikk megkereste és kifaggatta a játékos kezelőorvosát.

Az orvos elmondta (orvosi titoktartás?), hogy a régóta gerincpanaszokkal küzdő László eddig valószínűleg a folyamatos testmozgással és egészséges életmóddal tudta kordában tartani a problémát, ám a villabeli lét sokat ronthatott a helyzeten. A CT kimutatta, hogy előrehaladott stádiumban lévő porckorongkopása van, ami ráadásul begyulladt, és ez óriási fájdalmakkal jár. A kezelés során Laci fájdalomcsillapítót kapott, de ez csak átmeneti megoldás, az orvos szerint vagy megműtik vagy infúziós kezelést kellene kapnia, ami 4-5 napig tart. Ha ezt a kezelést választja, akár hónapokig is élhet fájdalom nélkül, ám utána rendszeresen gyógytornáznia kell majd. A kérdés csak az, Lacinak az egészsége vagy a játék a fontosabb, illetve fel kell-e adnia az egyiket a másikért?

A kórházi kezelés után egyébként Laci elmesélte társainak, hogy korábban egy szerencsétlen mozdulat eredményeként esett a gerincére, azóta áll fenn a probléma, melyet a kinti életben természetgyógyásszal kezeltet.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top