Bundázott kalács

2009. 04. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók 4 személyre: 1 fonott kalács, 2 dl tej, 1 tojás, 1 kupaknyi konyak (ha akarod...) 1 teáskanál vaníliapor, 1 kiskanál porcukor, olaj a sütéshez.

A kalácsokat vastag szeletekre vágjuk. A tojást, a vaníliaport és a tejet villával felverjük, és beleforgatjuk a kalácsokat.

Forró olajban kisütjük, porcukorral meghintjük. (Ha szeretjük, tegyünk a tejbe egy kupaknyi konyakot. (Mi bajunk lehet?)

Jó étvágyat kívánok!

Köszönjük szépen Akháb Erzsébetnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top