Megint a farmer

2009. 04. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A jeans örök divat – sőt! Ma már nem csak a fiatalok privilégiuma a farmer viselése – sok, modern 40-50-60-as is szívesen viseli a mindig divatos és kényelmes, jól kombinálható farmert. Továbbmegyek: a jól megválasztott farmernadrág csodákra képes! Talán nincs is még egy olyan sokoldalú ruhadarab, mint a farmer nadrág. Ha éppen lazán és sportosan akarsz felöltözni, akkor pólóval, kis futkosó cipővel, egy-két jó kiegészítővel máris jól nézel ki egész nap – amellett, hogy kényelmesen érzed magad. Mostanság pedig már abszolút nem zsenánt esti viseletet varázsolni a farmergatyádból! Magas sarkú, alkalmi lábbelivel, felül akár míderrel kombinálva, zakóval és alkalmi kiegészítőkkel olyan vagány esti viseletet kreálhatsz belőle, hogy mindenki megbámul majd!

Nos, akkor nézzük meg, hogyan lehet testalkatnak megfelelően, tudatosan elindulni farmer vadászatra.

Hosszú, vékony – modell alkatú csajoknak: Először is magas, hosszú lábú nőknek nem árt ezt a tulajdonságukat kissé tompítani. Ezt kitűnően lehet ellensúlyozni mintás, hímzett, strasszos farmerrel, vagy ami jó erősen koptatott. Nekik remekül áll az egyenes, csípőnaci. A capri nadrág azonban nem túl előnyös!

Teltkarcsú csajoknak: Nos, olykor szinte lehetetlen küldetés a farmer nadrág vásárlás – na nem súlytöbblet miatt, hanem mert kevés márka gyárt 44-es méret feletti farmert, és akkor a fazont még nem is említettem! A farmernadrág vásárlásnál – pontosan úgy mint más ruhánál is – szem előtt kell tartani azt, hogy sehol se feszüljön annyira, hogy bevágjon. Ugyanez érvényes a sztreccsanyagra is – túlságosan tapad. Na és ki akarná, hogy itt-ott kibuggyanó hurkácskák türemkedjenek, megmutatva, hogy nem tökéletes az ember lánya?! Senki! Ezért egy jó ötlet – érdemes szétnézni a pasiknak gyártott nacik között! Ugye fura? Pedig a férfi modellek combrésze szélesebb, plusz vannak nagy méretek is! Hidd el, tök mindegy, hogy merre gombolódik a gatyád, ha jól áll!

Alacsony és vékony csajoknak: Az ilyen típusnak biztosan gond van a nadrághosszal, hiszen többnyire a hossz nincs méretezve, csak a szélesség. Sok olyan nadrág van, ami felhajtás után elveszíti az eredeti fazonját. Azonban két olyan fazon is akad, ami tokéletes megoldás: az egyik a csípőnadrág, ami szárban kicsit bővebb – ez nyújtja az alakot. A másik a csőnadrág, ami a szűk szára miatt hangsúlyt ad a csípőnek, nőies alakot kölcsönöz. Valamit azonban tilos! Soha sem szabad visszafelé felhajtanod a gatyád, mert az még rövidebbnek mutatja majd a lábad!

Combban erős csajoknak: Számukra is vannak megfelelő trükkök, amivel optikailag eltüntetjük majd a combok erősségét. Fontos, hogy derékban és fenékben finoman passzoljon a nadrág (ne túlzottan), szárban pedig bővülő legyen. A régi jó, áldásos trapéz fazon!  Ilyen farmerban szexis leszel, hidd el! Kerüld tehát a csőnadrágot, ha még olyan trendi is! Ezenkívül az erős koptatás sem előnyös, és meleg nyári napokon se viselj halásznadrágot – megrövidíti a lábad, valamint kihangsúlyozza, amit nem szeretnél!

Széles csípőjű csajoknak:

Feltétlenül sötétebb színű farmert válassz! A legtökéletesebb, ha az egyenes, vagy nagyon enyhén bővülő szárú mellett döntesz. Így ugyanis eltereled a hangsúlyt a csípőről, valamint optikailag nyújtod az alakod. Nem árt, ha csípőfazon helyett inkább magasabb derekút választasz. A díszített, elől nagy zsebes és a csőfazonú farmerek pedig kifejezetten erősítenek – ezeket inkább mellőzd!

 

Hátul sem mindegy, hogy milyen farzsebe van a gatyádnak!

Almaformának – ha a kerek formát hangsúlyoznád, akkor olyan zseb legyen hátul, ami kissé lefelé fut. Ha steppelt, az sem baj, az vonzza a tekintetet!

Körteformának – a magas derekú farmer előnytelen, hosszítja a popsi formáját. Inkább enyhén csípő nacit válassz, a zsebek pedig minél közelebb legyenek egymáshoz. Így a csípődet sem szélesítik. Nem árt, ha az övpasszé minél szélesebb.

Lapos popsinak – a zsebek legyenek magasan, az övrész pedig széles. A fenéken koptatott naci nagyobbítja a hátsót, ez feltétlenül előnyös. Ezekkel a trükkökkel kellőképpen kerekíthetsz a popsidon.

Telt popsinak – előnyösebb, ha magasabb derekú fazont választasz. A nadrág hátsó kidolgozása ne legyen túldíszítve, mert aránytalanná teheti a feneked. Legjobb, ha sötét színűt vásárolsz, mint tudjuk, az slankít.

Reméljük, hogy hasznosítani tudjátok az ötleteket – és most már tudni fogjátok, hogy milyen farmer áll majd tökéletesen Nektek! Így aztán csak belibbentek a kiválasztott nacival a próbafülkébe, és fizetés után boldogan szaladtok haza új szerzeményetekkel!

Kapcsolódó anyagok: 

$$2992$$

$$2941$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top