Hozzávalók: 1 csomag bolti leveles tészta. Töltelék : 2 db tojásfehérje, 12 dkg cukorral felverve és összekeverve 6 dkg dióval és kevés fahéjjal.
A tésztát téglalap alakúra kinyújtjuk. Hosszában 3 részre osztjuk. A felvágott részek felső felére ráhelyezzük a diós–habos masszát. Feltekerjük őket. Lekenjük tojással. Végül a csíkokat megfelezzük és kifli formát formázunk belőle. A tetejét darált dióval szórjuk. 6 db kifli lesz belőle. Előmelegített sütőben 200-220 fokon sütjük. Jó étvágyat hozzá!
Köszönjük szépen Atkáriné Erzsinek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.