Büszkeség és üzlet

2011. 04. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

2011. április 29. Párját ritkító nemzeti ünnep lesz eme nap a britek életében, hiszen mint ahogy az már a csapból is folyik, ekkor áll az oltár elé Vilmos brit királyi herceg szíve hölgyével, Kate Middletonnal.



 



 



2011. április 29. Párját ritkító nemzeti ünnep lesz eme nap a britek életében, hiszen mint ahogy az már a csapból is folyik, ekkor áll az oltár elé Vilmos brit királyi herceg szíve hölgyével, Kate Middletonnal. A közelgő esküvőt világméretű érdeklődés övezi, Angliában pedig még sohasem tapasztalt magasságokba hágott az uralkodói frigyet kísérő lelkesedés.



Mégis, milyen mértékű a nász-láz?



Renáta, London: „Minden fel van díszítve, tegnap voltam a városban, mindenütt poszterek, zászlók, az embereken az ifjú párt ábrázoló pólók. A boltok tele vannak angol zászlóval díszített ajándékszettekkel, töméntelen mennyiségű, az esküvőhöz kapcsolódó díszpárna, bögre kapható, méregdrága, gyűjthető kollekciókkal együtt, melyeket vesznek ezerrel. A helyiek nagyon büszkék az ifjú párra, még a metrójegyen is az ő képük virít.”



László, Leeds: „A múlt héten poénkodtam a munkatársaimmal – hasonszőrű harmincasok, mint én –, hogy bizonyára ők sem nézik az esküvőt a TV-ben. Legnagyobb megdöbbenésemre mindenki az ellenkezőjéről biztosított. Állítólag az egyik munkatársam egy utcabálon (!) is részt fog venni, amit az esküvő alkalmából rendeznek. Állítólag ez olyan nemzeti ünnep számukra, mint mondjuk március 15 nekünk, örülnek, hogy brittek. Ezenkívül a boltokban mindenféle bögréket, könyveket, díszdobozos teasütiket árulnak a jeles esemény apropóján.„



A briteket tehát nagy büszkeséggel tölti el a küszöbön álló Vilmos-Kate esküvő, és persze a kereskedelem is lecsapott a párját ritkító lehetőségre. Ahogy pedig lenni szokott, a szép és ízléses termékek mellett megjelentek a Fábry design centerét is porig alázó giccsproduktumok. Íme néhány, úgy véljük, nem kell külön kommentárt fűzni hozzájuk:



 











 Konyharuha
 Teafilterek


 
 




 











 Gnóm pár
 "Koronaékszerek"óvszer


 
 




 





 






 Cumik a legkisebbeknek


Esszenciális partikellékek




 
 




 



 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top