Kuponok célkeresztben – vadászd le a kedvezményeket!

2011. 04. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A hónap végén neked is vékonyabb a pénztárcád? Odafigyelsz arra, hogy mennyit költesz? Akkor ideje megismerkedned az év legnagyobb internetes durranásával! Vadászd le a kuponokat és zsebeld be a kedvezményeket!

A Kupon Mánia könnyen a mániáddá válhat, hiszen az idei év legnagyobb slágerével a kuporgatásnak vége! Az üzleteknek bombabiztos forgalmat, neked pedig jelentős kedvezményeket jelent az új rendszer, melynek révén hazánkban is elérhető a nyugaton népszerű online kuponos vásárlás.

A Kupon Mánia egy kuponokat értékesítő online szolgáltatás, mely több szolgáltató partner ajánlatán keresztül az internetező felhasználók számára nyújt kedvezményes vásárlási lehetőséget. A vállalkozások kedvezményeikért cserébe egy igen hatékony marketingeszközt vehetnek igénybe, melynek csak és kizárólag a konkrét vásárlások után van költségvonzata.

És hogy a döbbenetes kedvezményekre mi a legjobb példa? Az a menyasszonyi ruha, melyet most 75 ezer forinttal olcsóbban bérelhetsz! Nem készülsz oltár elé lépni? Akkor szólj az ismerőseidnek, hiszen ez az ajánlat felér egy nászajándékkal!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top