Segítő kezet nyújtunk

2011. 04. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kedves Donnák! Ajándékot nem csak kapni, de adni is jó érzés, és nem csak karácsonykor, hanem az év bármely szakaszában. Mi most a tavaszi megújulást szeretnénk könnyebbé tenni azok számára, akiknek igencsak szűkre szabottak az anyagi lehetőségeik.

A Donna.hu üzemeltetője, a Generál Média Kft. fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, és ezzel együtt a nehéz körülmények közt élők segítését. A legutóbbi adománygyűjtő akció minden várakozást felülmúlóan sikeres volt, a beérkezett ajándékok egy részét az Őrangyal Európai Alapítvány használhatta fel, a másik részét pedig szeretnénk a Donna.hu olvasói közt szétosztani, azokkal együtt, melyeket a Generál Média dolgozói ajánlottak fel a jó cél érdekében.

Amennyiben úgy érzed, hogy jól jönne a főként ruhaneműkből álló segítség, akkor küldj egy e-mailt, melyben leírod, miért szeretnéd, ha az egyik ajándékcsomagot hozzátok juttatnánk el. Ám nem csak a saját magad nevében beszélhetsz. Ha ismersz olyan családot, akiknek nagyon nagy szükségük lenne efféle ajándékra, hívd fel rá a figyelmünket, nekik is szívesen segítő kezet nyújtunk.

A beérkezett pályaművek előzetes elbírálás alapján a Donna.hu-n is megjelennek, és a végső döntést az olvasókkal közösen hozzuk meg.

E-mail: jotekonysag@donna.hu

Határidő: 2011. május 10.

Kép forrása: FlickR



Szerző

donna.hu



Scroll to Top