Célkeresztben az alakunk

2008. 04. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A legfőbb kérdés, hogy szeretnénk-e karban tartani testünket vagy sem? Rengeteg nő jár edzőtermekbe, ám még több nő marad otthon, s fogyókúrázik testmozgás nélkül. Vagy azért, mert lusta, vagy azért mert nem érti a fogyókúra lényegét. Mozgás nélkül sokkal nehezebb lefogyni, mint két-háromnaponta kicsit futni vagy tornázni. Az izmok mozgása következtében ég el a zsír s épül fel szebb alakunk. Sőt, még testtartásunk is javul.

Megkérdezett ifjaink több mint fele azt válaszolta kérdésünkre, hogy igenis kell némi izom egy nőre, hiszen alakja, testformája így kecsesebb, bőre pedig feszesebb. A férfiak szerint az elhanyagolt női test látványa nem olyan izgató, mint mondjuk egy finoman kockás has vagy épp egy sportosan izmos láb. Viszont vannak olyan egyedek is, akiket kifejezetten taszít, ha egy nőn bármiféle izom található. Szerintük a nő legyen törékeny, hogy meg lehessen védeni. Köztes válaszokat is kaptunk, ezek így hangzottak: „Nagyon szépen mutat egy izmos női test, de nem mindenkinek áll jól” vagy „Nem kell izom egy nőre, de azért a feneke legyen kemény és feszes”.

Sajnos mikor a kerek popsit osztogatták, a hölgyek egy része valami mással volt elfoglalva, így nekik megmarad az edzés. Ám a kitartó lépcsőzéssel, futással és egyéb gyakorlatokkal gyönyörű, gömbölyű feneket varázsolhatunk magunknak (tisztelet a kubai, genetikailag tökéletes fenekű hölgyeknek). A hangsúly a kitartáson van. Gondoljunk csak Heidi Klumra, aki szülés után három héttel már a Victoria Secret divatbemutatóján sétálgatott a híres kifutón.

Nem csak a színészek vagy testépítők tesznek alakjukért, hanem a modellek is. Sokan azt hiszik, hogy nekik nincs szükségük testmozgásra, ők genetikailag tökéletesek. Ennek van némi alapja, ám a karbantartás elengedhetetlen munka számukra. A magyar topmodell verseny győztesének is le kellett dobnia magáról pár kilót az első komolyabb fotózásáig, pedig a férfinézők szerint igen nőies és rendkívül vonzó domborulattal rendelkezett.

Legyen körte- vagy alma alak, a hangsúly a feszességen van. Az pedig csak edzéssel érhető el a legtöbb esetben. Nem mindenkinek van homokóra alkata, de ha nagyon vágyunk rá, tegyünk érte! Biztos sikerülni fog!

A férfiak véleményét pedig izgatottan várjuk. Milyen alkatú nők tetszenek?

Kapcsolódó anyagok:

$$233$$

Kapcsolódó forumok: 

$$f2$$ 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top