Charlie Sheen kórházban!

2011. 01. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Csütörtökön reggel szállították kórházba a Két pasi meg egy kicsi sztárját, miután az ügyeletesnek elviselhetetlen hasi fájdalmakra panaszkodott. Sheen a hotelt, ahol az előző éjszakát töltötte, törölközővel a fején hagyta el, és szemtanúk szerint két ismeretlen hölgy követte.

Nem sokkal később jelentette a TMZ hírügynökség, hogy forrásaik szerint a két hölgy a színésszel töltötte az éjszakát, ráadásul rajtuk kívül még három másik nő is élvezhette Sheen vendégszeretetét. Csak idő és pénz kérdése, hogy kiderüljön, mi történt abban a bizonyos hotelszobában, de addig is, míg az orgián résztvevő lányok kitárulkozására várunk, akad néhány egyéb részlet.

Például, hogy a TMZ híreitől eltérően más lapok viszont úgy tálalják az esetet, hogy Sheent sérv gyanújával szállították kórházba, mivel már régóta panaszkodott fájdalomraa, ráadásul nem is egy hotelból, hanem otthonából hívta a mentőket. Hogy melyik verzió a valós, nem tudni, egy biztos: Charlie Sheen igen pörgős évet tudhat maga mögött. Nem lennénk meglepve, ha az első sztori nyerne tanúbizonyságot.

A színész tavaly szinte hetente került a pletykarovatok élére balhéival. A bizonyítottan alkoholista és szexfüggő férfi végül exfelesége határozott kérésére elvonóra ment, de úgy tűnik, ez sem segített rajta. Sokáig úgy volt, munkáját és ezzel együtt sztárgázsiját is elveszíti: a Két pasi meg egy kicsi stábja rendesen ki van bukva rá, mivel dolgozni is részegen jár, kibírhatatlanul viselkedik és a forgatás gyakran órákig áll miatta. Végül a producer mégsem dobta ki, hiszen a sorozat nélküle egyértelműen megszűnne, az pedig senkinek sem jó üzlet.

A kórházba szállítás tényét az is súlyosbítja, hogy a TMZ további kutatásainak köszönhetően kiderült, a sztár táskájában kokaint találtak, de ezt hivatalos források nem erősítették meg. Jelenleg is a Cedars-Sinai kórházban ápolják Los Angelesben, állítólag exneje is ott van vele. Sheen szóvivője ködösít. Szerinte szó sincs ital- és drogproblémákról.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top