Cindy Crawford gyerekeit szinte klónozták

2010. 10. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Cindy Crawford gyermekei úgy hasonlítanak az anyjukra, mintha indigóval másolták volna őket! Nem is baj ez, hiszen Cindy azon kevés szupermodellek közé tartozik, akinek nemcsak szépsége, de józan esze is figyelemre méltó. Ennek egyik bizonyítéka, hogy fényes karrierje ellenére is távol tartotta magát és családját a sztárvilág bugyraitól.

A 11 éves Presley még anyja híres szépségpöttyét is örökölte, és mióta levágatta kicsi kora óta növesztett loboncát, kifejezetten jóképű fiú vált belőle. Húga, a 9 éves Kaia sem panaszkodhat, a természet kegyesen osztotta a géneket számára is.

Mióta Cindy visszavonult a modellkedéstől, főleg jótékonysági ügyekre fordítja figyelmét, valamint luxusbútorokkal foglalkozó cégének dolgait egyengeti. 48 éves férje, Rande Gerber éttermek üzemeltetésével keresi a család kenyerét: ismert név az amerikai gasztronómiában, és az utóbbi időben más üzleti területekre is kimerészkedett.

A család visszavonult életet él, ritkán mutatkoznak a médiában. Most is csak a véletlennek köszönheti a nagyközönség a képeket: egy szemfüles fotós kapta lencsevégre őket, amint éppen távoztak a malibui Nobu étteremből.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top