Különleges együttállás okt. 1-jén

2010. 10. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ki becsületes velem? Mennyi szép szót hallottunk már. Mennyi ígérgetést, szerelmi esküt, szép szavakat. Mi jött utána? Keserű csalódás, átverés, gyakran megsértették érzéseinket. Azért is, mert túlságosan jóhiszeműek voltunk és szemeinket a nyilvánvaló előtt inkább csukva tartottuk. Most itt az esély a teljes átlátásra.

Az asztrológiai jelek az igazságra, a becsületességre és a bizalomra is rámutatnak. Használhatjuk ezt az erőt. A Nap és a Szaturnusz ezekben a napokban együtt fognak állni, így kapcsolódnak össze. Hatalmas kozmikus energiák fognak ránk hatni. Ezek mindenen áthatolnak, mindent megvilág ítanak, és engedni fogják, hogy tisztán lássunk. A Szaturnusz az összefogott energiáját a Napra irányítja, ez azt jelenti, hogy mindenkit érint. A Szaturnusz az a bolygó, aki csak az egyenes vonalat ismeri, és se jobbra sem balra nem enged eltérni. A Szaturnusz a kérlelhetetlen, az igazságos és az igazságtevő is. A Szaturnusznak semmi sem ellenszenvesebb, mint az ámítás, hazugság és csalás. A Szaturnusz azonban nemcsak szigorú bíró, hanem filozófus is, egy bölcs, akinek nem idegenek az élet dolgai. Mindig mutat nekünk egy utat, amelyen az ámítás és hazugság csapdáit el tudjuk kerülni.

A nagy Nap-Szaturnusz látvány hatalmas kozmikus díszlet előtt történik. A Plútó előtt, aki a Bak jegyében lépeget. Ez egy olyan helyzet, amelynek minden nagy asztrológus korszak jelentőséget tulajdonít. A Plútó a Bak jegyében a nagy átalakulást jelzi, az új idők kezdetét, melyben semmi sem marad olyan, mint amilyen volt. A Plútó a Bak jegyében gyakran a változás fájdalmas folyamatait hozza, a legújabb nagy krízisek már előjelei voltak ennek. Semmi sem marad meg, ami nem igazi vagy nem igaz. Ahogy a Plútó a Bak jegyében az emberek magatartását az ő világához átvilágítja és újrarendezi, úgy rendezi újra a Nap-Szaturnusz együttállás az emberek egymás közötti kapcsolatát. Készen kell állnunk erre a változásra és nem szabad elzárkóznunk előle.

Nincsenek most kényelmes kompromisszumok. Mindenkinek az a feladat most, hogy világítsa át a saját életét, minden kapcsolatát vizsgálja felül, különösen a szerelemben. Megvizsgálhatjuk, hogy a másik fél tényleg becsületes-e vagy csak kihasznál? Véget kell vetnünk a kétségeknek és a halogatásnak. Ki kell használnunk az uralkodó energiákat, fel fogják nyitni a szemünket. Ez sajnos fájdalmas is lehet, ha meglátjuk a meztelen igazságot. Gyakran érezzük, hogy valami úgy van, ahogy nem kellene lennie, gyakran megalkuszunk egy ilyen állapottal, ahelyett, hogy következetesen foglalkoznánk vele. Ezzel mindenesetre eljátsszuk a változtatás és a javítás esélyét.

Előszeretettel elzárkózunk az igazság elől, ha partnerkapcsolatunkról, házasságunkról, szerelmi életünkről és a szexuális kiteljesedésről van szó. Nézzünk saját magunkba, és nézzünk körül, sok esetben a kompromisszum a kapcsolatunk életelixírje. A legritkább esetben jó az ilyen fajta kompromisszum. Ha megkérdezzük önmagunkat, hogy mennyi őszinteség van még a kapcsolatunkban, mennyi bizalommal ajándékozhatunk meg még egy embert, mennyire vagyunk őszinték saját magunkkal szemben, vagy milyen illúzióknak esünk áldozatul a kapcsolatunkban, akkor használjuk ki most a Szaturnusz és a Nap erejét. Ezek a égitestek a Plútóval a Bak jegyében háttérként, megadják nekünk az energiát ahhoz, hogy ott is tovább kutassunk, ahol különben már régen feladtuk volna, ahol szokás szerint azt szoktuk mondani, hogy „ugyan minek?”, „nincs értelme”. Most van itt az ideje a mindent vagy semmit döntéseknek. Most végre választ kell kapnunk a kérdéseinkre és a kételyeinkre, feltételek nélkül. Gondoljuk meg még egyszer: a Szaturnusz nem ad választ arra a kérdésre, hogy ki szeret bennünket és mi kit szeret ünk. Arra viszont válaszol, hogy kiben bízhatunk? Tegyük a kezünket a szívünkre, mennyit ér a legszebb szerelem is, ha hiányzik belőle a bizalom.

A Szaturnusz-Nap együttállás energiái mindenkire hatnak, csak különböző módon. Lényegesen befolyásolja ezeknek az energiáknak a hatását az, hogy hogyan áll a horoszkópunkban a saját Napunk, vagyis a jegy, amelyben születtünk, a Szaturnuszhoz. A legfontosabb, amit ezekben a napokban tennünk kellene, hogy fordítsunk időt egy meditációra, helyezzünk minden kétséget és bizalmi kérdést szellemi szemünk elé, ne hagyjunk ki semmit. Utána érezzük legbelsőnket, kövessük az érzést magunkban, és miden választ meg fogunk találni világosan és egyértelműen. Mindenekelőtt születési horoszkópunkban állapítsuk meg, hogy milyen a távolság a Nap és a Szaturnusz között.

Ha a születésedkor a Nap ugyanabban a jegyben állt, mint a Szaturnusz: A bizalmatlanságot erénynek tartod. Elvből nem keresztezed senkinek az útját, kevés kivételtől eltekintve. Eleve a rosszat feltételezed, már kezdetben csalást és hazugságot feltételezel. Emögött mindenekelőtt az a félelem áll, hogy becsapnak téged. Pontosan ez valószínűleg már gyermekkorodban igen fájdalmas módon meg is történt veled. Nemcsak csalódtál, hanem a legmélyebb belsődben sebeztek meg. Légy őszinte önmagadhoz, a bizalmatlanság senkit sem tehet tartósan boldoggá. Ugyanúgy, mint mindenki más, vágysz az emberi bizalom védőszárnyai alatt lenni. Kövesd hát az utat, amit most mutat neked a Szaturnusz. Legelőször is szerezz bizalmat önmagaddal szemben. Légy magadhoz nagyon őszinte, és leplezd le a bizalmatlanságodat, mint azt, ami egyszerű félelem. Valaki, aki a Bak vagy a Vízöntő jegyében született, nagy segítségedre lehet ebben.

Ha születésedkor a Nap a Szaturnusszal szomszédos jegyben állt: Az ember úgy gondolná, hogy szórakoztat, ha nyalogathatod a sebeidet. A tapasztalat, ha fájdalmas is, idáig alig tett okosabbá. Szereted a lét könnyedségét. Tréfálkozol a szívedben, életvidám, szellemdús vagy, és ellentmondásos, nem mondod meg mindig, amit gondolsz, nem teszed mindig, amit mondasz. Mielőtt tehát megkérdezed magadtól, ki az, aki becsületesen áll hozzád, saját magad bizalomra méltóságán kell egy kicsit javítani. Nem vagy rosszindulatú. Mások viszont gyakran azok veled, ezért van a sok seb a lelkedben. A Szaturnusz azt mondja: először is légy komolyabb és megbízhatóbb. Másodszor, ne ess térdre minden kimondott szerelmi vallomás előtt. Harmadszor, ne keress sok embert, csak keveset, akiknek bizalmadat ajándékozod. Ilyenek a Rák jegyében, a Szűz jegyében vagy a Bak jegyében született emberek. A Nyilas jegyében, a Bika jegyében és a Mérleg jegyében született emberektől egy ideig tartózkodnod kell.

Ha a születésedkor a Nap és a Szaturnusz között egy jegy áll szabadon: Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, ez rád különösen illik. A szerencse jeligéd így hangzik: „élni és élni hagyni”. Saját szavaidat nem teszed patikamérlegre, és más emberekét sem. A legsármosabb módon csillogsz, és magad is örülsz a nem komolyan gondolt bókoknak is. Hazugság, félrevezetés, csalás, mindezeket a dolgokat hagyod magad mellett elszállni, mint a léggömböket. Senkire sem vagy mérges, és ezért nem is lehet rád komolyan haragudni. A bizalom hozzáállás kérdése, mondod te. Itt hallgat a Szaturnusz. Mindenesetre lehetséges, hogy hamarosan találkozol egy Vízöntő jegyében született emberrel és nézeteid 180 fokos fordulatot vesznek.

Ha a születésedkor a Napod és a Szaturnuszod között két jegy áll szabadon: Éppen most fogod ismét megtapasztalni, milyen kevés emberben lehet igazán megbízni. Nemcsak a szerelmi kapcsolatban. A hivatásbeli környezetben is és a barátok körében is számítanod kell némi csalódásra. Tudatod küszöbe alatt mindig is érezted, amit most világosan fogsz látni. Hogyan reagálj? Nem a jóságos megbocsátás áll az előtérben. A Szaturnusz energiái bosszú-gondolatokat suttognak a füledbe. Ne védekezz ez ellen, hanem a bosszút hidegen élvezd, maradj ellenőrzött. Azt mondod, hogy az emberek, akik elárultak téged, meghaltak számodra? Igazad van.

Ha a Napod és a Szaturnusz között három jegy áll szabadon a születési horoszkópodban: Röviden azt lehet mondani, hogy te profitálod a legtöbbet a Nap és a Szaturnusz jelenlegi együttállásából. Minden napfényre kerül és valóban röntgenpillantásod van. Csak a belső hangodra hallgass. Ő mindenkit világosan és egyértelműen nevén nevez, akik nem becsületesek veled szemben. Bak jegyű, Szűz jegyű embert nem fogsz köztük találni.

Ha a születésedkor a Nap és a Szaturnusz között négy jegy állt szabadon: Kevésbé a kapcsolataidban, mint inkább szakmai környezetedben és baráti körökben kell jobban odafigyelned. Mindenekelőtt ott csaptak be az utóbbi időben, most hirtelen tisztán látsz majd. Semmi kompromisszum, reagálj teljes keménységgel, a Szaturnusz most ezt kéri tőled. A Szaturnusz-előrejelzések jók, amennyiben következetes vagy, mindenütt sikeresen valósíthatod meg akaratodat, szakmai és privát területen egyaránt. Még a Bika és Kos jegyében született emberekkel szemben is erősebb vagy.

Ha a születésedkor a Nap pontosan szemben állt a Szaturnusszal: Veled még a Szaturnusznak is nehéz dolga van. Felnyitja a szemedet, de egyszerűen nem akarsz odanézni, ahova kellene. Nem akarod felismerni, hogyan használnak ki és hogyan csapnak be. Légy egyszer őszinte: tényleg az az érzésed, hogy kapcsolatodban és környezetedben igazságosak veled? A Szaturnusz most világossá akarja tenni a számodra, hogy a félrefordulás, eltakarás és szépítés nem tud tovább életmodellként funkcionálni nálad. A harmóniára való vágyad a harmónia ellentétét eredményezi. Legfőbb ideje, hogy védekezz ez ellen.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban , vagy szeretné teljesen ingyen kiszámoltatni, hogy a horoszkópja melyik házban áll, a Nap és a Szaturnusz hogyan állt az ön születésekor, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top