Citromos álom (sütés nélkül)

2009. 09. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók:

-25 dkg babapiskóta (cukrozott tetejű babapiskóta hamarabb megpuhul) -1/2 l tejföl -1/2 l tejszín ( Hulala habtejszín) -2 darab citrom -12 ek. cukor -1 vaníliás cukor

A tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük a citromok reszelt héját és levét. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe. Egy jénai tál alját kirakjuk babapiskótával, rákenjük a  fele krémet, majd ismét egy sor babapiskóta jön és a tetejére simítjuk a maradék citromos krémet. Citromkarikával díszíthetjük. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

Nagyon finom! Jó étvágyat hozzá!

Köszönjük szépen Sörös Mónikának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top